Muntatge de Marta Riesco parlant amb una blazer blanca, Antonio David Flores parlant seriós i una exclamació

GENT

Marta Riesco revela l'única veritat sobre el divorci polèmic d'Antonio David Flores

Marta Riesco ha assegurat que Antonio David Flores i Olga Moreno encara no han separat legalment els seus camins

Marta Riesco ha tornat aquest dilluns, 10 de juny, al plató de Ni que fuéramos per explicar tota la veritat sobre el divorci polèmic d'Antonio David Flores i Olga Moreno.

Tal com ha assegurat la periodista, a l'inici de la relació, l'excol·laborador de televisió la va arribar a enganyar dient-li que ja havien signat la documentació pertinent. Tràmit que, segons ella, encara continua sense dur-se a terme.

Captura del plató de Ni que fuéramos amb María Patiño, Kiko Matamoros, Lydia Lozano i Javier de Hoyos a la pantalla

Durant la seva anterior visita, Marta Riesco va assegurar que, quan Olga Moreno se'n va anar a Supervivientes 2021, sabia perfectament que el seu matrimoni s'havia acabat. Però ella va decidir fingir davant de tot Espanya que això no havia passat.

Ara, l'exreportera de Telecinco ha revelat una dada més sobre el divorci polèmic i etern d'Antonio David Flores i l'empresària sevillana. I per això ha compartit amb els col·laboradors del format esmentat la conversa que va mantenir amb ell a l'inici de la seva relació:

“Hi va haver un moment determinat on plorant li dic que, fins que no es divorciï, no vull que torni a casa. Al principi, ell em diu que no pot i passen uns tres dies. El dia que està dient Matamoros això de la inauguració de Caro, jo parlo amb Matamoros i li dic que sí que estic amb ell”.

Captura de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos'

Segons ha assegurat Marta Riesco, va dir a Kiko que estaven sortint tan convençuda perquè, segons ella, Antonio David Flores li va ensenyar “uns papers del divorci que mai no van ser reals”. "Papers que mai es van signar i que avui dia continuen sense signar-se", ha afegit a continuació.

Marta Riesco assegura que Antonio David va mentir sobre el divorci

Més d'una vegada, al principi de la seva relació, Marta Riesco va demanar a Antonio David Flores que es divorciés perquè la “rebentarien” quan transcendís tota aquesta història. Consell que la seva mare també li va donar al seu moment:

“La meva mare també em deia que fins que no es divorciés que no anés a casa meva… Perquè, és clar, tenia por que perdés tot allò que vaig acabar perdent: credibilitat, carrera, etc.”, ha afegit la comunicadora.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella

Per això, en un moment determinat, Marta Riesco va dir a Antonio David Flores que no tornés a casa seva fins que no se separés legalment de Moreno. I encara que al principi li va posar diverses excuses, amb el pas dels dies, va mentir i li va ensenyar “uns papers del divorci que mai no van ser reals”.

D'una altra banda, l'entrevistada també ha volgut aprofitar l'ocasió per posar remei a un dels grans errors que, segons ella, va cometre en el passat: les seves dures crítiques cap a Rocío Carrasco.

La comunicadora no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de demanar-li públicament disculpes per tot allò que va dir durant la seva relació amb Antonio David Flores:

“Hi ha coses que m'han passat, res de coses físiques vull deixar-ho clar, però hi ha coses que m'han passat i ara hi empatitzo. Vull demanar disculpes per no haver-ho fet abans, però estava tan encegada que no creia això que estava passant”.

Marta Riesco ha assegurat que, en aquell moment, no es creia res d'allò que va explicar l'hereva universal de 'La más grande' sobre el seu matrimoni amb Antonio David Flores. Tanmateix, ara que li “han passat moltes d'aquestes coses”, s'ha adonat que ha estat “una torrac****ns i molt injusta”.

“Crec que el dolor és absolutament real. Respecto el seu relat i la seva relació amb ell me la crec perquè m'han passat coses”, ha afegit l'entrevistada a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: