Muntatge de Marta Riesco a l'entrevista a Ni que fueramos i ANtonio David Flores
GENT

Filtren l'estat d'Antonio David Flores després dels darrers atacs de Marta Riesco

Diversos usuaris de les xarxes s'han adonat de la tristesa que ha mostrat Antonio David Flores en el seu últim directe

No hi ha cap dubte que les últimes i polèmiques confessions de Marta Riesco han aconseguit fer efecte en Antonio David Flores. Tant és així que els usuaris de les xarxes no han trigat a destacar l'actitud que ha tingut el youtuber durant el seu darrer directe.

Aquest dijous, 6 de juny, l'excol·laborador de televisió ha tornat al canal de YouTube. I ho ha fet amb una nova tertúlia que, en aquesta ocasió, ha girat al voltant de Ni que fuéramos.

Captura del darrer directe que va fer Antonio David Flores al seu canal de Youtube on surt acompanyat per altres usuaris

Durant aquest darrer directe, Antonio David Flores i els seus moderadors han comentat tot el que s'ha dit sobre ell en aquest format de Ten. A més, també han parlat de les paraules que li ha dedicat Marta Riesco durant la seva darrera i polèmica intervenció televisiva.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat l'actitud que el youtuber ha tingut durant tota l'emissió. Segons han apuntat diversos usuaris de les xarxes socials, l'exmarit d'Olga Moreno s'ha mostrat molt més seriós i preocupat que de costum.

Tant és així que, mentre els moderadors han compartit el que pensen sobre tots els temes de la tarda, Antonio David Flores només s'ha dedicat a exposar-los. Deixant al descobert la seva opinió en molt poques ocasions, com a l'inici del directe.

Captura de Marta Riesco a 'Ni que fuéramos'

Els usuaris de les xarxes destaquen la tristesa que ha mostrat Antonio David Flores al seu últim directe

Dilluns passat, 3 de juny, Marta Riesco va tornar a la petita pantalla mesos després del seu polèmic acomiadament. I ho va fer per parlar com mai abans de la seva relació sentimental amb Antonio David Flores.

Durant la seva entrevista a Ni que fuéramos, la periodista va revelar alguns aspectes relacionats amb aquesta dolorosa etapa de la seva vida. Entre ells, com es van conèixer i com va patir durant el seu festeig.

“Antonio David Flores ha estat el pitjor que m'ha passat a la vida… Tant de bo mai no ens haguéssim creuat. Crec que ja he pagat un preu molt alt per aquesta relació i necessito que la gent també passi pàgina”, va apuntar.

Muntatge de dues fotos de Marta Riesco durant la seva entrevista a 'Ni que fuéramos Shhh' el 3 de juny de 2024

A més, Marta Riesco no va tenir objeccions a assegurar que mai va ser feliç durant aquesta etapa. Tot i això, el que més va cridar l'atenció van ser unes declaracions relacionades amb el matrimoni del youtuber i Olga Moreno.

Segons va revelar ella mateixa, Antonio David Flores i la sevillana van posar fi al seu matrimoni abans que l'empresària se n'anés a Hondures. Una informació que fins ara havia estat a l'ombra i que va deixar sense paraules a la mateixa Belén Esteban.

Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat

Després de conèixer el testimoni de Marta Riesco, les xarxes socials no van trigar a omplir-se de comentaris desfavorables per al youtuber. Tant és així que, després de molt de temps, diverses persones han tornat a referir-se a ell com “l'ésser”. Cosa que ha deixat veritablement afectat l'excol·laborador de televisió.

N'és una prova l'actitud que Antonio David Flores ha mostrat durant el seu últim directe a YouTube. En la seva darrera intervenció, es notava que el youtuber no està passant per un dels seus millors moments.

➡️ Gent

Més notícies: