Muntatge de la platja de Cubelles des de l'aire, Artur Peguera parlant en un vestit blau i un emoji enamorat
GENT

La bonica platja de Barcelona que enamora Artur Peguera, el famós presentador de TV3

El periodista ha compartit una imatge d'una posta de sol a les xarxes socials que sembla treta d'una postal

Artur Peguera és una de les cares més conegudes de TV3. El periodista és un apassionat de la seva feina, però també gaudeix molt del seu temps lliure. El mar és un dels llocs de què més li agraden i en alguna ocasió així ho ha mostrat a les seves xarxes socials.

Una de les fotografies publicades al seu perfil d'Instagram demostra que tampoc no cal anar-se'n gaire lluny per trobar postes de sol de postal. Artur Peguera ha trobat un petit paradís a tocar de Barcelona que ha causat l'enveja de molts.

La platja que ha immortalitzat Artur Peguera

En aquesta preciosa platja el presentador no només va poder gaudir d'unes vistes úniques. Si no que també ho va fer d'una companyia que li va fer més amena el comiat d'un nou dia. Es tracta de la platja de Cubelles, ciutat de la comarca del Garraf que fa les delícies dels amants del mar.

Imatge d'Artur Peguera amb una americana marró al 'TN cap de setmana' a l'emissió del 10 de setembre de 2023

Amb un ambient molt més tranquil que a les platges de Barcelona capital, Artur Peguera s'ha quedat bocabadat. El títol de la foto incideix en el detall que les fotografies fetes no porten filtres. I és que la bellesa de la platja de Cubelles al vespre sembla que sigui una imatge modificada.

Però res més lluny de la realitat. Aquesta petita localitat costanera és la darrera de la demarcació de Barcelona en direcció a Tarragona. Per això es converteix en una destinació amb molt bona ubicació per als que vulguin fugir de l'enrenou de la gran ciutat.

Una història d'amor forjada a TV3

No sabem amb qui va decidir compartir Artur Peguera aquesta estampa a una platja de somni. Potser és amb la dona que ocupa el seu cor: Cristina Riba. Tots dos protagonitzen una bonica història d'amor que demostra que el millor sempre pot estar per arribar.

Ella és vídua i ell està divorciat. Els periodistes es van conèixer als platós de TV3 i junts segur que comparteixen moltes postes de sol. Artur Peguera es troba ja en un moment personal en què busca gaudir i apreciar els petits detalls de la vida.

➡️ Gent

Més notícies: