Fotomuntatge d'Albert Ausellé a 'Com si fos ahir' amb les instal·lacions de TV3 de fons i una emoticona sorpresa
GENT

El passat ocult d'Albert Ausellé, de 'Com si fos ahir', que sorprendrà l'audiència

Albert Ausellé ha interpretat Ricky a 'Com si fos ahir', tot i això, el seu passat sorprendrà l'audiència de TV3

Albert Ausellé és un nom que ha ressonat amb força gràcies al seu paper a la sèrie de TV3 Com si fos ahir. A més, té un passat que pocs coneixen. D'aquesta manera, estem segurs que sorprendrà molts.

La sèrie Com si fos ahir, produïda per TV3, ha estat un èxit rotund des de la seva estrena. Aquesta telenovel·la, que narra les vivències quotidianes d'un grup d'amics i les seves famílies, ha capturat l'atenció del públic gràcies a la profunditat dels seus personatges.

En la ficció catalana, Albert Ausellé ha donat vida al personatge del Ricky. La seva capacitat per transmetre emocions i la seva naturalitat davant de la càmera l'han convertit en una figura destacada de la televisió catalana.

Imatge d'Albert Ausellé a 'Com si fos ahir' de TV3

El passat desconegut d'Albert Ausellé, el Ricky a Com si fos ahir

Però abans del seu paper a Com si fos ahir, Albert Ausellé ja era conegut per molts joves i adults, no obstant això, pot ser que no el reconeguin. I és que l'actor va ser un dels membres més estimats de la família del Club Super3.

Així és, Albert Ausellé interpretava Fluski. El qual es considerava una gran estrella, però mai no va aconseguir estrenar la seva sèrie. A més, pensava que era molt més maco i intel·ligent que la resta de dibuixos animats i era el personatge més gandul de la família del Club Super3.

Imatge del personatge de Fluski a la família del Super3, interpretat per Albert Ausellé

El Club Super3 no només va ser un programa d'entreteniment infantil, sinó també un planter de talents. Molts actors i presentadors que avui són famosos a Catalunya van començar les seves carreres allà, i Albert Ausellé no en va ser l'excepció.

En la televisió, Albert Ausellé, a banda de la seva participació en el programa infantil Super3, també ha treballat en mítiques sèries de TV3. Algunes d'elles són Jet Lag,El cor de la ciutat, Majoria absoluta o, tal com hem anunciat, Com si fos ahir.

Així, la transició d'Albert Ausellé de l'entreteniment infantil a la televisió adulta no va ser immediata. Va participar en diverses sèries i projectes de TV3, acumulant experiència i demostrant la seva versatilitat com a actor.

La seva trajectòria és un testimoni del seu talent i dedicació, i com TV3 ha jugat un paper fonamental en el seu èxit. La història d'Albert Ausellé és, sens dubte, una que molts desconeixen. Així doncs, és molt probable que hagi sorprès els seguidors de Com si fos ahir.

➡️ Gent

Més notícies: