Muntatge en primer pla de Fayna Bethencourt seria amb un jersei de ratlles i Marta López somrient
GENT

L'experiència de Marta López amb Fayna Bethencourt que molts havien oblidat

El 2001, Marta López i Fayna Bethencourt es van convertir en concursants de la segona edició de 'Gran Hermano'

Encara que molts no ho recordin, Marta López i Fayna Bethencourt es van conèixer fa més de 20 anys, més concretament, el 2001. En aquell moment, aquestes dues dones es van convertir en dues de les concursants de la segona edició de Gran Hermano.

Durant la seva estada a la casa més famosa de Guadalix de la Sierra, totes dues van tenir l'oportunitat de compartir aquesta experiència amb 11 companys més. Entre els quals hi havia, Carlos Navarro.

Marta López i Fayna Bethencourt, MArta amb cabell llarg i ondulat parlant i Fayna amb cabell curt plorant.

I va ser precisament allà on Fayna Bethencourt va començar la relació sentimental amb el seu company d'edició. Ara bé, al cap de poques setmanes de començar aquesta aventura, 'El Yoyas' va ser expulsat disciplinàriament per l'organització.

Actualment, Carlos Navarro es troba a la presó després d'haver estat gairebé dos anys amagat de la justícia. I tot després que un jutge el condemnés a 5 anys i 8 mesos de presó per maltractament a la mare dels seus fills.

Un caràcter fort del qual Marta López també va ser testimoni, tant dins com fora de la casa de Gran Hermano. Tanmateix, i encara que l'episodi que va provocar l'expulsió d''El Yoyas' es va produir després de la seva sortida, la col·laboradora ha viscut diversos moments de tensió al seu costat.

Marta López i Fayna Bethencourt van coincidir fa 23 anys a Gran Hermano 2

Han passat més de 20 anys des que Marta López i Fayna Bethencourt van coincidir a Gran Hermano 2. Una experiència que per a totes dues va ser una mica agredolça per culpa de Carlos Navarro, 'El Yoyas'.

Durant les poques setmanes que aquestes dues dones van estar dins del concurs, van haver d'aprendre a conviure amb el caràcter fort dels seus companys. Ara bé, no va ser fins després de l'expulsió de la col·laboradora de televisió quan tot va saltar pels aires.

Captura de 'Gran Hermano' amb Carlos 'El Yoyas' sense samarreta discutint amb Fayna Bethencourt amb biquini vermell

Amb Marta López ja fora de la competició, es va produir un episodi polèmic dins de la casa de Guadalix de la Sierra. Tant és així que l'organització va decidir expulsar disciplinàriament 'El Yoyas' a conseqüència del seu comportament violent cap a la seva parella, Fayna Bethencourt, i cap a un altre company.

No obstant això, i encara que la col·laboradora de televisió no va presenciar aquesta escena, el passat 2 de desembre de 2022, va recordar a Sálvame com era treballar amb ell a Crónicas Marcianas.

Marta López, vestida de negre, gesticulant amb la mà mentre està asseguda a 'Sálvame Deluxe'. Captura de 'Sálvame Deluxe' el 13 de setembre de 2020

Després que Fayna Bethencourt interposés una demanda contra el pare dels dos fills per violència de gènere, Marta López no va dubtar a donar suport a la seva companya d'edició. I per això va revelar diversos episodis que es van produir al programa de Javier Sardà:

“Vaig compartir Gran Hermano amb ell i vaig tenir moltes mogudes, també a Crónicas Marcianas. Recordo Loles León sortir plorant un dia. A mi, personalment, si no es posen dues persones de seguretat pel mig, crec que m'hauria arrencat el cap”.

A més, aquell dia, Marta López no va tenir objeccions a compartir amb tota l'audiència de Sálvame l'agressió que va patir Antonio David Flores per part de l'exmarit de Fayna Bethencourt. Episodi que també va presenciar Kiko Hernández.

“Quedava un minut per començar, 'El Yoyas' li clava una guantada a Antonio David que el llança fins a la porta de l'entrada.[…]Quan ja estàvem en directe, comença a sortir-li sang de la cara”, va relatar el productor teatral.

➡️ Gent

Més notícies: