Primer pla de Marta Sánchez amb una imatge circular inserida a la cantonada inferior dreta que mostra María Patiño amb un suèter rosa brillant.
GENT

Marta Sánchez trenca el silenci després de les acusacions que ha rebut de María Patiño

Marta Sánchez reapareix després de la polèmica que ha protagonitzat aquest cap de setmana a la localitat de Majadahonda

Unes hores després que s'hagi convertit en el centre de totes les crítiques a Ni que fuéramos, Marta Sánchez ha reaparegut públicament.

Aquest dimecres, 26 de juny, la cantant ha assistit a la presentació de la nova imatge de l'hotel NH Collection Eurobuilding. Esdeveniment social que s'ha celebrat a la ciutat de Madrid.

Marta Sánchez i María Patiño, Marta cantant amb un vestit vermell brillant i María parlant a 'Ni que fuéramos' amb un vestit rosa clar.

Durant el corresponent photocall, Marta Sánchez no ha dubtat a l'hora de trencar el silenci davant la premsa després de totes les acusacions que s'hi han abocat. Encara que això sí, ha preferit no fer cap mena de declaració sobre les queixes dels veïns de Majadahonda.

Tot i això, l'artista no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre una trista informació: la seva gran amiga Vicky Martín Berrocal i l'empresari Enrique Solís han trencat la seva relació. Una notícia que, segons ha confirmat, coneix gràcies els mitjans de comunicació.

Marta Sánchez amb un vestit vermell està sent entrevistada per Europa Press davant d'un fons amb logotips de diverses marques.

“La veritat, és la primera notícia que tinc i no he parlat amb ella, però demà li trucaré”. A més, Marta Sánchez ha aprofitat l'ocasió per revelar en quin punt es troba la seva vida sentimental.

"Porto 6 anys d'estabilitat i espero que continuïn. «Verge, deixa'm com estic», com diu el refrany", ha dit la cantant entre rialles, abans d'assegurar que no es veu passant per l'altar.

Marta Sánchez evita parlar sobre les crítiques que ha rebut per part de María Patiño i els seus companys

Durant la seva última aparició pública, Marta Sánchez no ha tingut cap problema per compartir amb els mitjans de comunicació quins són els seus plans per a aquestes vacances d'estiu. Tot i això, ha evitat pronunciar-se sobre el que ha passat hores abans al plató de Ni que fuéramos.

Aquest dimecres, el programa presentat per María Patiño ha servit d'altaveu per als veïns de la localitat madrilenya de Majadahonda. I tot després del gran enrenou que s'ha generat al voltant de la cantant i de la seva filla Paula, aquest dissabte, 22 de juny.

Captura de pantalla del programa 'Ni que fuéramos Shhh' emès el 6 de juny de 2024 on apareixen tots els col·laboradors asseguts en una taula central al plató

Tal com ha transcendit, aquell dia, Marta Sánchez va anar al mercat d'aquesta localitat amb la jove i una amiga. Tot i això, el que prometia ser un divertit matí de compres, es va convertir en un autèntic malson.

Segons ha assegurat un veí d'aquesta localitat al programa de María Patiño, la cantant i els seus acompanyants “van entrar arrasant” al lloc. A més, aquesta persona no ha tingut objeccions a destapar alguns dels desafortunats comentaris que va fer la filla de la cantant.

A conseqüència de les altes temperatures i de l'aglomeració que es va produir en aquest mercat ambulant, era gairebé impossible transitar per la zona. Motiu pel qual Paula Cabanas no deixava de queixar-se, mentre que Marta Sánchez se'n mantenia al marge.

“Quina mala olor fa la gent! Aquí ningú es dutxa... Fa molta calor”, és una de les frases que, segons el portaveu dels veïns de Majadahonda, va dir la noia. Unes paraules que, com era d'esperar, no els va fer sentir gens bé a la resta de transeünts.

Després de sentir les paraules d'aquest testimoni, María Patiño i els seus companys no han trigat a qüestionar l'actitud de Marta Sánchez i la seva filla. Tant és així que no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de defensar els habitants i els venedors d'aquest municipi: “Hi ha gent meravellosa venent”.

➡️ Gent

Més notícies: