Núria Solé rossa amb una brusa estada està dreta davant d'un fons que mostra un paisatge costaner amb ruïnes antigues i el mar al fons.
GENT

Ni Barcelona, ni Girona: la ciutat on va néixer Núria Solé de TV3 i la seva edat

La presentadora va haver de deixar la seva ciutat natal per començar la seva carrera professional amb només 21 anys

Núria Solé és una presentadora imprescindible a TV3. La seva llarga trajectòria a la cadena catalana ve de lluny i s'ha forjat a força d'esforç i de dedicació. La catalana no va néixer a Barcelona, per la qual cosa va haver de deixar la seva ciutat natal per desenvolupar la seva carrera en el món del periodisme i de la comunicació.

No li ha anat gens malament, i per això viure lluny de la seva Tarragona natal li ha sortit a compte. Núria Solé va néixer l'11 d'abril de fa 47 anys a l'antiga ciutat romana que cada any acull milers de turistes. Es tracta d'una ciutat de mar amb una història al darrere que no deixa indiferent tothom que la visita.

Núria Solé deixa enrere la seva ciutat per la passió periodística

Tarragona ja és una gran ciutat amb tota mena de comoditats i oportunitats. Això sí, gens comparable amb Barcelona, i Núria Solé aviat va saber que la seva vida passaria lluny de la seva Costa Daurada. Durant nou anys ha presentat el Telenotícies de TV3, consolidant-se com una presentadora líder a la televisió pública de Catalunya.

Imatge de Núria Solé durant la seva entrevista amb Eloi Vila

També és habitual veure-la a les retransmissions en directe dels resultats de les eleccions. Per això la seva veracitat i proximitat amb el públic li han fet guanyar-se la confiança dels seus directius. Que Núria Solé presenti un programa és una aposta segura que mai no falla.

Ha conduït l'Info K, passant pel 324 i Els Matins, fins a presentar el Telenotícies i el Telenotícies Comarques. Amb només 21 anys va fitxar per TV3 i des de llavors els seus salts entre programes han estat la dinàmica habitual.

Una vida personal marcada per dos parts complicats

Més enllà de la dona periodista, Núria Solé és mare de dos fills: l'Arlet i el Pol. Amb la primera va patir preeclàmpsia, un problema amb la tensió arterial que va fer que el seu part fos de risc.

Amb el segon, per evitar riscos, li van provocar i a més el nen va tenir algun problema. Les seves maternitats no van començar de forma fàcil i es van presentar a la seva vida per demostrar-li que forta podia arribar a ser.

➡️ Gent

Més notícies: