Primer pla de Marta López posant en un photocall amb el rostre somrient
GENT

Marta López va confirmar fa temps el secret a veus sobre Olga Moreno

Marta López va fer aquesta important revelació durant una de les seves intervencions a 'Sálvame'

Marta López no va tenir cap problema a confessar públicament un secret sobre la seva amiga, Olga Moreno. Declaracions que es van produir el 19 de gener passat dins del plató de Sálvame.

En aquell moment, i després de conèixer tots els detalls sobre la separació de la sevillana i Antonio David Flores, la revista Diez Minutos va treure una nova informació. I és que, segons aquesta coneguda capçalera del cor, l'exguardia civil havia pres la decisió d'emportar-se el fill a viure amb ell.

Fins ara, el jove havia estat instal·lat amb l'amiga deMarta López . Però “cansat” que Moreno es pengés “medalletes”, tant ell com Rocío Flores , van decidir que deixés “de residir-hi”.

D'aquesta manera, el fill petit Rocío Carrasco es va traslladar a Madrid per començar a viure amb el pare i la parella d'aquell moment, Marta Riesco. Una situació que va generar un gran enrenou al plató de Sálvame .

Captura del programa 'Sálvame' amb Marta López parlant de la seva ruptura
Marta López va fer una important revelació sobre Olga Moreno | Mediaset

Tant és així que, durant la tertúlia d'aquell dia, Marta López no va tenir cap problema a pronunciar-se sobre els darrers moviments duts a terme per Antonio David. Incrèdula pel que estava passant, la col·laboradora va assegurar que estava canviant de l'opinió que sempre havia tingut sobre Flores.

A més, no va tenir cap objecció a confessar, davant de tota l'audiència de Telecinco, un secret de domini públic sobre la vida d'Olga Moreno. “Es repeteixen patrons”.

Marta López va confirmar un secret a veus de la seva gran amiga: “Li van donar la puntada de peu”

Marta López va revelar, durant l'emissió de Sálvame del 19 de gener, un secret secret relacionat amb Olga Moreno. I és que, aquell dia, la tertuliana no va tenir objeccions a l'hora d'assegurar que, després de la separació de la seva amiga i Antonio David , s'estaven començant a “repetir patrons”.

Durant tots aquests anys, Carrasco ha assegurat que, després de divorciar-se de l'exguardia civil, aquest li va assegurar que “l'havia de treure” als seus fills . Situació que, segons sembla, també va experimentar la sevillana després de posar fi al matrimoni.

I és que, després d'anys negant aquesta informació, el youtuber va decidir separar el seu fill David d'Olga per endur-se'l a viure amb ell i Marta Riesco. Una decisió que va deixar Marta López sense paraules.

“Es repeteixen patrons. Per exemple, ara mateix no li interessa que hi hagi persones al costat d'Olga i cal treure-les com sigui”.

Muntatge amb les cares d'Olga Moreno i Marta López
Marta López estava convençuda que s'estaven "repetint patrons" amb Olga Moreno | GTRES, Mediaset, e-noticies.cat

Tot i això, i malgrat no saber quins eren els seus objectius, la col·laboradora no va trigar a fer-li un dur retret a Antonio David. “[No importa]el que aquestes persones vulguin o el mal que se'ls pugui fer”.

A més, Marta López va voler deixar clara una cosa. En aquell moment, s'havia especulat amb la possibilitat que l'Olga es volgués “desprendre” de part de la família. Cosa que, segons la televisiva, és completament falsa.

"Ella ha volgut mantenir aquesta part i ara no pot", ha matisat, abans d'apuntar que, potser, hi ha "una similitud amb Rocío", "però no hi té res a veure".

Una delicada situació per a Olga Moreno ja que, si escau, David Flores no és el seu familiar directe. Per això, i malgrat el fort vincle que existia entre ells, no hi va poder fer res.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Marta López va assegurar que aquests problemes van començar després de sortir a la llum la nova relació d'Olga | Instagram, @olgamorenooficial

A més, i abans de posar fi a la seva intervenció, Marta López va assegurar que aquesta situació delicada va començar quan la seva amiga va començar a refer “la seva vida”.

“Se li està fent molt de mal”, va matisar la tertuliana, confirmant així que “li van donar la puntada de peu” quan va començar la seva relació amb Agustín Etienne.

Avui dia, Olga Moreno està més feliç i enamorada que mai. I és que, tal com va confirmar durant la seva última entrevista per a Setmana , per fi pot dir que està amb un home que li “respecta” i li dóna el seu “lloc”.