Fayna Bethencourt plorant amb una imatge de Carlos 'El Yoyas' en un cercle vermell a la cantonada inferior esquerra.
GENT

Així es troba Fayna Bethencourt en descobrir on estava amagat 'El Yoyas'

Després de 19 mesos en crida i cerca, 'El Yoyas' ha estat detingut en una localitat de la província de Barcelona


Carlos Navarro, més conegut com 'El Yoyas', ha estat detingut després de gairebé dos anys en crida i cerca. L'abril de 2022, l'exconcursant de Gran Hermano 2 va ser condemnat a 5 anys i 8 mesos de presó per maltractament continuat a la seva exparella, Fayna Bethencourt.

Tal com ha transcendit les últimes hores, aquest mateix matí, ha estat arrestat per la policia a la localitat barcelonina de l'Anoia, 19 mesos després de la seva desaparició. Ara, i malgrat la por que ha passat la víctima durant aquests mesos, finalment pot respirar tranquil·la.

Carlos 'El Yoyas' amb barba i cabell castany clar, vestit amb un suèter negre i una samarreta blanca, posa davant d'un fons promocional de The Hole Zero amb un disseny de bola de discoteca i patrons geomètrics.

Després de descobrir on ha estat amagat el seu exmarit durant tot aquest temps, Fayna Bethencourt ha trencat el seu silenci. Després d'assegurar que, fa unes hores, la policia s'hi ha posat en contacte per donar-li la notícia, l'exconcursant de Gran Hermano no ha pogut contenir l'emoció.

Malgrat que encara està en xoc, l'ex d''El Yoyas' ha assegurat que està “com en un somni”. A més, no ha volgut deixar passar l'ocasió per agrair públicament tot el suport que ha rebut aquests mesos: “No ho oblidaré mai”.

Fayna Bethencourt està “com en un somni” després de fer-se ressò de la detenció d''El Yoyas'

Des de primera hora del matí, el telèfon de Fayna Bethencourt no ha deixat de sonar. La policia s'hi ha posat en contacte per confirmar-li que, després de gairebé dos anys de patiment, el seu malson per fi havia acabat.

Fayna Bethencourt amb cabell curt i ros amb metxes, usant un suèter de ratlles vermelles i negres, mirant cap a un costat amb expressió pensativa.

“Estic tremolant encara”, ha assegurat la canària a Outdoor, després d'assabentar-se de la detenció de la seva exparella i pare dels seus dos fills. I tot i que ha assegurat que encara es troba en xoc, esperava aquest moment des de fa molt de temps. “Estic com en un somni”.

Després d'interposar la demanda pertinent per violència de gènere, l'abril de 2022, 'El Yoyas' va ser condemnat a 5 anys i 8 mesos de presó per un delicte de maltractament continuat. A més, també se li van imputar quatre delictes de lesions, un delicte lleu d'amenaces i un delicte lleu de vexacions a la seva exdona, Fayna Bethencourt.

Carlos 'El Yoyas' i Fayna Bethencourt amb expressions serioses, Carlos amb barba i cabell castany i Fayna amb cabell curt i ros.

Tot i això, 'El Yoyas' va optar per no complir la seva condemna i amagar-se de la justícia. Tant és així que al novembre d'aquell mateix any, el Jutjat Penal 5 de Las Palmas de Gran Canària va ordenar la seva crida i cerca.

Situació que, com era d'esperar, va arribar a afectar considerablement la víctima. “Al carrer ara mateix hi ha el meu torturador, un pròfug condemnat. Quin missatge estem donant a les dones que estan vivint allò que jo vaig viure?”, va dir Fayna Bethencourt en una de les seves intervencions públiques.

Ara, 19 mesos després de la seva fugida, 'El Yoyas' ha estat detingut a la localitat de l'Anoia (Barcelona) i portat a la presó. Un arrest que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Secció de Localització de Fugitius de la Policia Nacional i dels Mossos d'Esquadra.

➡️ Gent

Més notícies: