Primer pla de Marta López somrient al photocall del Reentre Caro Club
GENT

Marta López va ser clara: les paraules sobre el seu passat amb Antonio David Flores

Marta López va voler aclarir aquesta situació delicada al plató de 'Sálvame'

Marta López no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'aclarir què va ser el que va passar de debò entre ella i Antonio David Flores en el passat. I és que, després que José María Franco tragués a la llum el seu suposat afer, la col·laboradora no va trigar a pronunciar-s'hi.

El 2021, l'exguàrdia civil i Olga Moreno es van convertir en els protagonistes indiscutibles de la premsa social espanyola. I és que, després de la crisi matrimonial per la qual estaven passant, van sortir a la llum algunes de les suposades infidelitats de l'excol·laborador de televisió.

Imatge de José María Franco, exxofer de Rocío Jurado, al plató de 'Sálvame' el 2021
Marta López va haver de defensar-se de les acusacions de José María Franco | Mediaset

I l'encarregat d'amollar aquesta bomba va ser, precisament, el xofer de Rocío Jurado. Durant un curt període de temps, José María es va convertir en un dels grans aliats de 'youtuber'. Posició que li va permetre conèixer alguns dels seus presumptes embolics extramatrimonials.

El passat 29 d'octubre de 2021, Franco va acudir al plató de Sálvame per explicar tot el que sabia en relació amb aquest tema delicat. Entre altres coses, el xofer va assegurar que, en el passat, Antonio David va tenir una nit de passió amb Marta López.

Per això, i després d'aquestes declaracions, a la col·laboradora no li va quedar cap altra opció que aclarir en directe què és el que realment va passar entre ells, mentre treballaven a Crónicas Marcianas.

Marta López va deixar clar què va passar en realitat: "No et consentiré que diguis aquestes coses"

Durant l'emissió de Sálvame d'aquell dia, Marta López va voler aclarir si, efectivament, entre ella i Antonio David hi va haver alguna cosa més que una amistat. Per això, no va dubtar a respondre públicament a les declaracions de José María Franco.

Aquell dia, el xofer de Rocío Jurado no va tenir pèls a la llengua a l'hora de revelar una informació inesperada sobre Antonio David Flores.

Per això, i després d'assegurar que a Olga Moreno no l'havia enxampada "per sorpresa" tot el que s'estava dient sobre el seu passat, va posar en focus directament sobre Marta López.

Franco va reafirmar tot el que havia dit sobre aquest tema altres vegades. I és que, segons ell, Antonio David li va arribar a dir que Marta López "tenia bones cuixes i es movia molt bé".

Muntatge amb fotos d'Antonio David Flores, enfadat, i José María Franco, tots dos seriosos al plató de 'Sálvame'
José María Franco va assegurar que Antonio David va tenir un afer amb Marta López | Mediaset, e-noticies.cat

"Em va explicar que havia estat amb ella. Jo no sé si és veritat o mentida, però va ser el que em va dir", va assegurar també el xofer de 'La más grande'. Tanmateix, després de negar-se a donar les dates exactes d'aquest suposat afer, el seu testimoni va començar a perdre credibilitat.

Aquestes confessions van posar en un vertader compromís Marta López. I és que, en aquell moment, la televisiva havia esdevingut una de les portaveus d'Olga Moreno a la televisió.

Per això, i després que Franco insinués que, potser, Flores "s'estava tirant el pegot", la tertuliana va voler desmentir completament aquest testimoni.

"No hi ha hagut mai res, ni un bec, mai m'ha tirat la canya ni m'ha agradat", va assegurar Marta López, visiblement enfadada. A més, la col·laboradora va deixar molt clar que no veia Antonio David capaç de dir aquestes coses.

Ara bé, la situació es va començar a complicar quan el xofer va donar a entendre que, possiblement, aquesta situació es va poder haver produït durant el temps en què van treballar junts.

Marta López en el seu debut com a col·laboradora de Contes Xinesos de Telecinco
Marta López va assegurar que tot el que havia explicat el xofer era mentida | Mediaset

Una especulació que va aconseguir treure de polleguera Marta López. "No et consentiré que diguis aquestes coses", li va advertir l'exconcursant de Gran Hermano, molt enfadada.

Després d'aquest cara a cara, i des de la direcció del programa, van emetre unes imatges de José María Franco per donar credibilitat al seu testimoni.

S'hi podia sentir com el xofer relatava alguna de les suposades relliscades d'Antonio David Flores. Després de confessar que, durant el seu pas per Crónicas Marcianas, va tenir algun afer amb algunes de les seves companyes, el xofer va posar el focus sobre la tertuliana.

"Em va dir que tenien una relació i que li ho feia molt bé", se sent dir a Franco en una conversa amb un dels redactors d'aquest format.