Muntatge de Paloma Rocasolano i Marcus Brandler junts seriosos i un emoji de silenci

GENT

Els empleats de Felip airegen la veritat sobre Paloma Rocasolano i Marcus Brandler

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler han estat assenyalats per com s'aprofiten dels privilegis amb què compten a La Zarzuela

Paloma Rocasolano és el suport més gran amb què compta la reina Letícia i qui sempre ha estat en els seus pitjors moments. Per això, ha comptat amb un privilegi especial dins de La Zarzuela que li ha permès moure's per palau amb total llibertat.

Encara que ha refet la seva vida amb Marcus Brandler, la sogra de Felip ha passat llargues temporades al Palau del Príncep. Un enclavament dins de La Zarzuela, exclusiu només per als reis i les seves filles. Tanta atenció i tants privilegis han fet perdre la paciència dels empleats que han revelat tota la veritat sobre Paloma i Marcus.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler, assenyalats: els empleats de Felip revelen que s'aprofiten dels seus privilegis

Com a mare de la reina Letícia, Paloma Rocasolano compta amb un tracte especial dins de La Zarzuela. Així ho va voler la consort malgrat que, amb això, provoqués certa tensió entre alguns membres de la família.

Pilar Eyre va ser de les primeres a afirmar com la mare de Letícia va desplaçar totalment la reina Sofia en el seu paper com a àvia. "Sofia es queixava que, mentre ella havia de demanar permís per veure les nenes, l'altra estigués sempre ficada a la casa", va relatar. Fins i tot disposava d'"habitacions pròpies" dins de La Zarzuela.

Coloma Rocasolano seria asseguda tocant-se els dits amb un vestit de flors
Paloma Rocasolano s'ha excedit com a mare de Letícia | GTRES

Un malestar que s'ha fet extensible entre els empleats de Felip VI, farts de l'eterna presència de Rocasolano. Tal com recull El Nacional, s'han adonat que s'ha excedit en els seus privilegis i en la manera d'actuar dins de palau. I així ho han traslladat, revelant la vertadera situació de la mare de Letícia i la seva parella.

Asseguren que ha fet pròpies algunes de les instal·lacions, per exemple la bugaderia. No dubta a portar els seus millors vestits perquè siguin els empleats de La Zarzuela els que s'encarreguin de rentar-los. I no només els seus estilismes, sinó també els de la seva parella, Marcus Blander.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler gaudeixen del seu temps junts fent turisme passejant agafats de la mà, el 4 de maig del 2022, a Madrid
Paloma Rocasolano i Marcus Brandler porten una vida de luxe a La Zarzuela | Europa Press

També revelen que era habitual que mengés a palau i que Paloma s'emportava menjar a casa per a Marcus. A més, la mateixa informació manté que es feia una compra especial de menjar exclusivament per a ella.

Per no parlar de les vacances pagades a Marivent o a la casa que els reis tenen a Baqueira, si el que volen és esquiar. Una vida, la de Paloma Rocasolano, amb tot luxe de detalls i sense les preocupacions que tenallen els mortals comuns.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler veuen perillar la seva situació privilegiada

Les últimes polèmiques que han esquitxat Letícia després de l'aparició de Jaime del Burgo han causat un efecte a La Zarzuela. Pilar Eyre sosté que hi ha certa tensió a l'ambient i que, fins i tot, es tem un divorci real.

El que ha motivat Paloma a moure fitxa i intentar intercedir en el matrimoni per evitar mals majors. Això, però, no hauria assolit l'efecte desitjat, complicant encara més una situació, ja de per si, delicada.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler gaudeixen del seu temps junts fent turisme assegut en un banc, el 4 de maig del 2022, a Madrid
Els privilegis de Paloma i Marcus podrien desaparèixer | Europa Press

La reina ha perdut poder dins de palau i no és la persona íntegra que aparentava ser, segons aquest mitjà. Motiu pel qual Paloma i Marcus han vist minvats els seus privilegis i també la seva presència a La Zarzuela.

Rocasolano ha espaiat les visites a casa de la seva filla i ha estat vetada en algunes celebracions familiars. Per exemple, el darrer aniversari de Felip, on ni ella ni la seva parella van estar convidats.

Paloma Rocasolano no sembla ser benvinguda i ara ha de comunicar la seva visita si el que desitja és anar a veure Letícia. Una cosa a què la reina no es pot oposar, ja que és conscient que, en aquests moments, ha d'assumir la seva nova condició.