Muntatge de fotos de primer pla de Paloma Rocasolano somrient, Marcus Brandler i la reina Letizia Ortiz amb rostre seriós
GENT

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler, assenyalats per això que fan a casa de Letícia

Paloma Rocasolano i el seu xicot porten la roba bruta a La Zarzuela perquè sigui rentada pel servei de Letícia i Felip, segons publiquen alguns mitjans

Paloma Rocasolano s'ha convertit en una habitual a La Zarzuela. Així ho ha volgut Letícia, que va decidir tenir a prop la seva mare, en qui ha trobat suport en els moments més difícils. No obstant això, aquesta eterna presència de Paloma a palau no ha estat exempta de polèmiques.

L'última té a veure amb els privilegis dels quals, segons En Blau, gaudeix la sogra de Felip. L'exinfermera sembla haver sucumbit el seu paper com a mare de la reina i s'ha extralimitat. Fins a tal punt arribaria el seu desvergonyiment que ella i Marcus Brandler han portat la seva bugada perquè sigui rentada pel servei de La Zarzuela.

Paloma Rocasolano i el seu xicot s'aprofiten de Letícia: porten la bugada a la bugaderia de palau

Paloma Rocasolano té un paper fonamental en la vida de Letícia que, des de sempre, ha tingut obertes les portes de La Zarzuela. A diferència de l'emèrita, Paloma tenia a la seva disposició totes les instal·lacions del Pavelló del Príncep on resideix la família reial.

Això li ha permès conviure més temps amb les seves netes, Leonor i Sofia, i fins i tot fer-se'n càrrec en absència dels seus pares. Una cosa vetada a la mare de Felip, la manera de procedir de la qual amb les nenes no corresponia a les directrius marcades per Letícia.

Coloma Rocasolano seria asseguda tocant-se els dits amb un vestit de flors
Paloma Rocasolano abusa dels seus privilegis dins de palau | GTRES

Segons Pilar Eyre, aquesta diferència de tracte va provocar un gran malestar a la dona de Joan Carles I. “Sofia ja es queixava que, mentre ella havia de demanar permís per veure les nenes, l'altra estigués sempre ficada a casa”, va explicar.

Però aquesta carta blanca de què gaudia Paloma va fer que la mare de Letícia comencés a sentir-se una més dins de palau. Li va anar agradant que fos tractada amb el màxim respecte i no va trigar a treure'n profit.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler gaudeixen del seu temps junts fent turisme assegut en un banc, el 4 de maig del 2022, a Madrid
Paloma Roscasolano i el seu xicot porten la roba bruta a La Zarzuela | Europa Press

Entre altres coses, ella i el seu xicot, Marcus Brandler, van decidir portar la roba bruta al servei de bugaderia de La Zarzuela. Tal com publica En Blau, els vestits de la parella eren habituals a les instal·lacions per assegurar-se així una neteja correcta.

No eren peces que poguessin barrejar-se amb la resta de la bugada i, de passada, Paloma s'estalviava els diners de la tintoreria. Una demostració dels privilegis de ser mare de la reina van ser atorgats a Paloma.

Paloma Rocasolano està cada cop més a prop de perdre la seva influència

Paloma no només ha fet servir les instal·lacions i el servei de palau al seu gust. El mateix mitjà va publicar la manera altiva amb què tractava el personal a càrrec de Letícia i Felip. O com aprofitava l'absència dels reis per convidar els seus amics a La Zarzuela i presumir així de la seva posició.

Tanmateix, això podria tenir els dies comptats. Encara que continua sent una persona imprescindible a la vida de Letícia, Felip podria haver posat fre a la seva eterna presència a palau.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil
Felip VI acaba d'un cop de ploma amb l'actitud de Paloma Rocasolano | e-noticies.cat, Europa Press

Si bé és cert que l'aparició de Jaime del Burgo va deixar el rei molt tocat, n'ha sabut treure profit. La imatge de Letícia s'ha vist afectada i no es troba en una situació privilegiada respecte a la resta de la seva família política.

El que tant va censurar el sogre l'ha acabat afectant, sent assenyalada per les mateixes acusacions d'infidelitat. Això ha jugat en contra seva i ha afectat de ple la presència de Paloma a casa dels reis.

El monarca s'ha posat ferm i ha decidit retallar els privilegis de què gaudia la sogra. S'ha acabat entrar i sortir de La Zarzuela a la seva conveniència i tampoc podrà disposar d'algunes de les comoditats que li van ser atorgades. Una decisió ferma que Letícia no ha tingut més remei que acceptar atès que ha perdut pes dins del matrimoni.