Muntatge de fotos de primer pla de la reina Sofia amb cara seriosa i, al costat, una imatge de Paloma Rocasolano amb un emoji d'explosió
GENT

La reina Sofia està darrere de l'últim conflicte de Paloma Rocasolano a La Zarzuela

La reina Sofia aconsegueix que Paloma Rocasolano sigui expulsada de palau després d'haver fet tot el possible per aconseguir-ho

La reina Sofia ha dit prou i ha posat fre a l'eterna presència de Paloma Rocasolano a La Zarzuela. En els darrers temps, la mare de Letícia ha guanyat confiança dins de palau i ha arribat a ser una més del nucli de la família reial.

Un privilegi que li ha estat atorgat per la seva filla, que necessita tenir a prop la seva mare després de les últimes polèmiques.

Tanmateix, la mare de Felip s'ha afartat de la seva consogra, a qui considera la seva enemiga. El malestar de l'emèrita ha arribat fins al punt que està fent tot el que està a la seva mà per aconseguir que se'n vagi.

La reina Sofia i el seu conflicte amb Paloma Rocasolano: l'emèrita la considera la seva enemiga

Sofia ha assistit molt de prop al tsunami que l'aparició de Jaime del Burgo va ocasionar en el matrimoni entre Felip i Letícia. Encara que públicament intenten aparentar normalitat, cronistes reals com ara Pilar Eyre afirmen que alguna cosa no va bé a La Zarzuela des de fa temps.

N'és una prova la presència de Paloma Rocasolano a casa dels reis per brindar-li suport a Letícia després de la seva suposada infidelitat. L'exinfermera ha intentat intervenir entre la seva filla i Felip per evitar la catàstrofe, però la seva presència constant comença a crear conflictes.

Muntatge amb Paloma Rocasolano seria tocant-se els dits asseguda i la reina Sofia somrient
La reina Sofia considera Paloma Rocasolano com la seva enemiga | e-noticies.cat, GTRES

Especialment amb la reina Sofia, que fa temps que sent que no la respecten com mereix. Eyre va ser la primera a treure a la llum els conflictes entre ella i Rocasolano, sobretot en els seus respectius papers com a àvies.

Mentre Paloma es passejava pel Pavelló del Príncep amb total llibertat per estar amb Leonor i Sofia, l'emèrita tenia el pas vetat. Això va provocar desavinences entre elles i que la dona de Joan Carles I considerés Paloma la seva enemiga.

“Vostè no és a la llista”, va arribar a escoltar l'emèrita quan va voler visitar les seves netes amb un regal, segons va explicar Pilar Eyre. Curiosament, allò que al seu dia les va unir les ha acabat separant. Segons sembla, per a Sofia veure's relegada davant de Paloma va ser un revés dur.

Primer pla de Paloma Rocasolano, mare de Letizia Ortiz, somrient
Paloma Rocasolano ja no és benvinguda a La Zarzuela | Europa Press

La reina Sofia fa tot el possible per fer fora de La Zarzuela Paloma Rocasolano

Ara que la tensió a La Zarzuela és evident, Rocasolano ha optat per prendre distància. Tal com publica En Blau, Paloma ja no passa tant de temps a palau i, quan vol veure Letícia, “opten per trobades privades”.

Les visites entre mare i filla es produeixen fora de les instal·lacions de palau, cosa que per a la reina emèrita suposa una victòria. La mare de Felip VI ha intentat fastiguejar Paloma per propiciar la seva marxa i ho ha aconseguit.

Primer pla de la reina Sofia amb rostre seriós durant la inauguració de la FEBA a Madrid el setembre de 2023
Donya Sofia aconsegueix que Rocasolano sigui expulsada de palau | GTRES

La mateixa informació sosté que Rocasolano “ja no és benvinguda” a La Zarzuela i l'emèrita sent que ha guanyat terreny. Encara que al principi hi havia bona relació entre Paloma i el rei, la polèmica creada per Del Burgo ha propiciat certs desacords.

Conflictes que la dona de Joan Carles ha aprofitat per treure's de sobre la seva adversària. A més, ara que Leonor i Sofia es troben estudiant fora, no cal que Paloma passi tant de temps a casa de la seva filla.

Motius més que suficients que la mare de Felip no ha dubtat a fer servir per convèncer el seu fill d'acabar amb els seus privilegis. Per part seva, Rocasolano ha assumit que no pot mitjançar entre Letícia i el seu gendre, i ha decidit marcar les distàncies.

De moment, la millor opció és posar terra pel mig i visitar la seva filla de manera esporàdica. Amb això s'ha aconseguit una certa pau a palau que fa temps reclamava la reina Sofia.