Muntatge de Pepe Navarro amb rostre neutre i ulleres vermelles, i Ivonne Reyes seria mirant de banda

GENT

Pepe Navarro confessa el nou pas que han fet els seus fills contra Ivonne Reyes

Els fills de Pepe Navarro han pres mesures legals contra Ivonne Reyes per unes declaracions polèmiques que va fer en el passat

Pepe Navarro ha reaparegut públicament per assistir a un nou esdeveniment que s'ha fet a Madrid. Moment en què ha revelat l'últim i inesperat pas que han fet els seus fills contra Ivonne Reyes.

Tal com ha confessat el mateix presentador de televisió, els joves han optat per prendre mesures legals contra la model veneçolana. I tot arran d'un comentari desafortunat que va fer sobre la paternitat dels seus dos fills. Una informació que fins ara era desconeguda.

Muntatge en primer pla de Pepe Navarro i Ivonne Reyes felices
Els fills de Pepe Navarro han denunciat Ivonne Reyes | GTRES, E-Noticies

"Aquest any tenim un judici dels meus dos fills contra ella per aquesta barbaritat que va dir que un d'ells no era meu. Fixa't les barbaritats que arriba a dir aquesta senyora", ha confirmat Pepe Navarro, abans d'assegurar que “és totalment immoral” el que està fent Ivonne.

A més, el comunicador ha deixat clar que, des de fa força temps, al seu entorn ja no es parla d'aquest tema, referint-se així a la confusa paternitat d'Alejandro Reyes:

"És com un acudit. És el que té la vida: els drames i el temps converteixen la comèdia. És una mena de drama que nosaltres hem convertit en comèdia, però és un drama per al xaval, perquè hauria de saber qui és el seu pare… Ella té l'obligació de dir-ho".

Primer pla de Pepe Navarro somrient amb ulleres vermelles a la premiere d''Esencia'
Pepe Navarro anuncia que recorrerà la sentència del seu judici contra Ivonne | GTRES

D'una altra banda, i després de perdre la seva última batalla legal contra Ivonne Reyes, Pepe Navarro ha deixat molt clar que pensa recórrer aquesta sentència. "Vaig al Constitucional perquè no es poden destrossar els drets fonamentals d'una persona de manera impune.[…]I, si cal, aniré a Europa, això no es pot quedar així".

Pepe Navarro parla de Mar Flores després de revelar el pas inesperat que han fet els seus fills contra Ivonne

Pepe Navarro ha deixat sense paraules els reporters que han acudit a aquest esdeveniment després de confessar l'últim pas que han fet els seus fills contra Ivonne Reyes.

Tal com ell mateix ha confessat, els joves han pres mesures legals després que la model assegurés que un no és fill del presentador. Desenllaç que coneixerem aquest mateix any, ja que, d'aquí a poc, se celebrarà el seu judici corresponent.

Muntatge de Pepe Navarro de perfil amb ulleres vermelles i Mar Flores somrient en un photocall
Pepe Navarro parla de la complicada situació de Mar Flores | e-noticies.cat, Mediaset, Europa Press

D'una altra banda, Pepe Navarro no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre la delicada situació personal per la qual està passant Mar Flores. Fa unes setmanes, el seu fill Carlo Costanzia es va asseure al plató de ¡De Viernes!, on va deixar al descobert alguns dels episodis més durs de la seva vida.

Confessions que han deixat molt afectada la model. Per això, el seu company d'El Desafío ha estat molt clar quan li han preguntat per com es troba ella:

"Ella està acostumada a aquests moments delicats, encara que no són agradables. És una dona molt forta, té un cap molt ben estructurat i dur".

A més, a les portes de l'esdeveniment on també ha acudit Mar Flores, Pepe Navarro ha deixat clar que no és una situació "agradable". "Són coses que et fan recordar la teva vida, què he fet, què és el que no he fet. És molt dur enfrontar-se a una cosa així", ha afegit tot seguit.

Tanmateix, quan una de les reporteres ha assegurat que ell també ha hagut de passar, salvant les distàncies, per una situació similar amb Ivonne, el presentador ha estat molt contundent.

"No, home, jo no hi tinc res a veure. Simplement, una persona s'ha aprofitat d'una circumstància i d'unes mentides i ha estat 10 o 12 anys vivint a costa meva. Això és l'únic que ha passat".

➡️ Gent

Més notícies: