Muntatge de la Reina Letizia somrient amb Paloma Rocasolano amb el rostre somrient

GENT

Paloma Rocasolano rep una ordre que podria allunyar-la de Letícia en el pitjor moment

Paloma Rocasolano s'ha convertit en un dels principals pilars per a la seva filla Letícia al mig de l'escàndol amb Jaime del Burgo

Paloma Rocasolano s'ha convertit en un dels grans suports per a la seva filla Letícia. Sobretot ara que passa per un dels moments més complicats de la seva vida. I és que la campanya de desprestigi que encapçalen Jaime del Burgo i Jaime Peñafiel cada cop va a pitjor.

Començant pels rumors d'infidelitat que pesen contra la reina, i seguint amb la insinuació que Leonor i Sofia podrien no ser filles seves. Aquesta última acusació hauria causat un gran mal a Letícia, que de moment segueix sense pronunciar-s'hi.

D'aquesta manera, la seva mare Paloma Rocasolano juga un paper fonamental i no dubtaria a desplaçar-se fins a Zarzuela per acompanyar Letícia.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres negres i Letizia amb un abric negre
Paloma Rocasolano, un suport fonamental per a Letícia. | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Tot i això, una recent ordre imposada per la reina Sofia podria separar-les just quan Letícia més la necessita.

Després del revelat per Peñafiel, Letícia hauria perdut autoritat. Tant és així, que ha hagut fins i tot de trobar-se en una incòmoda trobada familiar.

D'aquesta manera, podíem veure tant Letícia com Felip assistir a la celebració del 60 aniversari de la infanta Elena. El que, segons Pilar Eyre, deixava "patidifusos els presents".

Sobretot, tenint en compte la mala relació que hi ha entre la reina i les seves cunyades. Alguna cosa, que també ha servit a l'emèrita per recuperar el terreny que havia perdut a Zarzuela.

Paloma Rocasolano, obligada a distanciar-se de Letícia

Just per això, i segons apunten des del portal En Blau, la reina Sofia torna a prendre decisions i imposar la seva pròpia voluntat dins del palau.

I això passa, entre altres coses, per permetre que els seus nets o les infantes Elena i Cristina tornin a tenir permís per dormir a Zarzuela quan vulguin.

Mentre que, per altra banda, l'entorn de Letícia es veuria en problemes greus. D'aquesta manera, Paloma Rocasolano ja no podria visitar la seva filla sempre que vulgui ni campar a plaer, com fins fa molt poc solia fer.

Primer pla de Paloma Rocasolano, mare de Letizia Ortiz, somrient
Paloma Rocasolano ja no podria campar a gust per Zarzuela. | Europa Press

A més, segons comenten, l'escàndol amb Jaime del Burgo també hauria afectat la relació entre Rocasolano i el rei Felip.

Segons sembla, i segons expliquen des d'En Blau, sogra i gendre s'haurien anat distanciant cada vegada més. Just per això, s'entén que Paloma Rocasolano ja no vulgui trepitjar Zarzuela.

➡️ Gent

Més notícies: