Paola Olmedo i José María Almoguera, protagonistes de la nova portada de 'Semana'

GENT

'Semana' apunta el responsable del divorci entre Paola Olmedo i José María Almoguera

'Semana' avança la seva portada amb una nova exclusiva sobre Paola Olmedo i José María Almoguera que enfonsarà Carmen Borrego

José María Almoguera i Paola Olmedo tornen a ser els protagonistes de la revista Semana aquest dimecres. I és que després que anunciessin el seu divorci, cosa que agafava tothom per sorpresa, la parella torna a protagonitzar una portada.

Una portada molt impactant en què tots dos posen junts, expliquen els motius de la ruptura i no dubten a atacar Carmen Borrego .

"Si la meva àvia no hagués mort, seguiria sense parlar-me amb la meva mare", diu el demolidor titular amb què José María acusa obertament Borrego.

Captura de Jorge Borrajo a 'TardeAR' al costat de la portada de la revista 'Semana'
Jorge Borrajo avança la portada de 'Setmana' | Telecinco

I és que la mort de María Teresa Campos provocava un acostament familiar, quan fins aquell moment estaven en peus de guerra.

No és cap secret que la relació entre Carmen Borrego i la seva nora mai no ha estat la millor, però José María mai ha dubtat a posicionar-se de manera molt clara enmig del conflicte.

Així, una vegada més dona la cara per la qual fos la seva dona, de la qual assegura que es penedeix pel mal que li hagi pogut fer.

Setmana avança la portada amb una altra exclusiva de José María Almoguera i Paola Olmedo

Tant Paola com José María uneixen forces en aquesta impactant exclusiva que segurament no farà gens de gràcia a Carmen Borrego. Tot i això, segons s'ha encarregat d'explicar Jorge Borrajo a TardeAR, la parella ha pres aquesta decisió amb una clara intenció.

"No és un fotomuntatge, n'és un posat", ha volgut aclarir el director de Setmana. "Han volgut donar una entrevista conjunta per fer callar els rumors de terceres persones i explicar-ne els motius", assegura.

"Volen demostrar que tot i que el matrimoni es trenca, i han decidit separar els seus camins, encara s'estimen".

José María Almoguera acompanyat per la seva dona, Paola Olmedo, surt de la Parròquia Santa Maria de Canà on ha assistit a la missa funeral per la seva àvia, Maria Teresa Campos
José María Almoguera i Paola Olmedo carreguen contra Carmen Borrego | Europa Press

De la mateixa manera, Paola i José María tampoc tenen problema a l'hora d'assenyalar alguns "com a clars col·laboradors de la ruptura, que ho han provocat en certa manera". Just per això, apuntarien Carmen Borrego. La considera el seu fill culpable de la fi del matrimoni?

D'altra banda, Borrajo ha destacat que "José María Almoguera no vol saber res dels mitjans i molt poques vegades s'ha pronunciat públicament".

Tot i això, en aquesta ocasió han sentit la necessitat de "donar explicacions per fer front a tots els rumors i especulacions que han sorgit sobre això".

➡️ Gent

Més notícies: