Muntatge de Pipi Estrada amb una imatge de Paola Olmedo
GENT

Pipi Estrada es busca un problema després de l'última cosa que ha explicat sobre Paola Olmedo

Pipi Estrada ha parlat obertament sobre Paola Olmedo i la veritable relació que tenia amb la sogra, Carmen Borrego

Pipi Estrada torna a estar al punt de mira després d'opinar sobre el drama que s'ha format al clan Campos, destapant un detall clau sobre la relació entre Paola Olmedo i la seva sogra, Carmen Borrego.

Així, enmig de tot l'enrenou, Estrada no ha dubtat a comentar que "Carmen i la seva nora no tenien cap relació. Possiblement, perquè Carmen es va emportar uns diners de l'exclusiva del casament del seu fill", acusava obertament la germana de Terelu Campos.

"Ho sento, perquè Carmen Borrego torna a faltar a la veritat. Explica veritats a mitges, que són les pitjors", carregava contra ella.

Captura de Pipi Estrada amb Belén Rodríguez a 'Fiesta'

Una duríssima acusació davant la qual Borrego no s'ha quedat callada, sinó que decidia enviar-li un missatge al col·laborador en ple directe de Festa . I és que després que posessin en dubte quin va ser el veritable origen de la seva guerra amb Paola Olmedo, ella ho ha volgut deixar ben clar.

"Paola no parla amb una clienta, parla amb una redactora del programa, va ser un parany", destacava sobre aquells famosos àudios en què Olmedo parlava malament de la sogra i de la resta de les Campos.

Pipi Estrada, en peu de guerra amb les Campos

"Tot el que diu Pipi és mentida, Paola venia a casa meva habitualment. Jo no vaig cobrar absolutament res del casament", ha sentenciat sobre la veritable relació que mantenien.

Una versió en què coincideix amb la seva germana Terelu Campos , que divendres passat deixava entreveure que tot canvia arran del casament.

Paola Olmedo i José María Almoguera, protagonistes de la nova portada de 'Semana'

"Aquesta dona arriba a la vida de José i veiem José feliç, i per a nosaltres és una felicitat", explicava a Telecinco. "Jo el que vull per als meus és una felicitat. La meva germana s'hi desviu. Amb el casament, amb tot…", assegurava força dolguda.

"Érem feliços, aquesta noia és estupenda, és familiar… I ara es produeix el casament i tot canvia", apuntava sense voler entrar en més detalls.

Del que no hi ha dubte, és que la situació dins del clan Campos és cada cop més tensa. La mateixa Alejandra Rubio es queixava pel fet que no hi ha ni un sol dia en què pugui estar tranquil·la i no es parli de la família.

I, el pitjor, és que pel que sembla el drama només acaba de començar.

➡️ Gent

Més notícies: