Muntatge d'un primer pla de María Patiño somrient amb els llavis vermells i una imatge del seu fill de perfil
GENT

Qui és el pare de Julio, el fill de María Patiño que sempre ha estat a l'ombra

El que se sap del pare de Julio, el fill de María Patiño que ja té 23 anys

La María Patiño ja fa quatre mesos que està apartada de la televisió des que Mediaset va prendre la decisió de deixar de comptar amb ella per presentar Socialité. La gallega, que és mare del Julio, de 23 anys, està centrada en nous horitzons professionals i, sobretot, dedicar temps a la seva família.

La periodista, que es va casar fa 15 anys amb el Ricardo Rodríguez, sempre s'ha mostrat molt discreta a l'hora de parlar del seu fill i del seu pare. Patiño ha criat el seu únic fill al marge del focus mediàtic i mantenint, a més, la identitat del seu pare en secret.

María Patiño manté la incògnita sobre el pare del seu fill Julio

Sobre el fill de la María Patiño també en són pocs els detalls que es coneixen. De fet, ella mateixa s'hi ha referit en comptades ocasions. La María aclaria en una ocasió el motiu pel qual va decidir que mai no ho exposaria davant els mitjans.

"Té una explicació. Una de les coses que em vaig prometre a mi mateixa quan vaig decidir ser mare és que tenia una obligació per sobre de totes, i era protegir-lo", va assenyalar fa temps a Lecturas.

Primer pla de María Patiño amb rostre indignat a 'Sálvame'

El jove es va criar a Sevilla amb els seus avis mentre ella començava com a periodista a Madrid. Tot i això, trobava buits lliures a la seva agenda per agafar un tren i retrobar-se amb el Julio a la capital sevillana.

La María reconeixia que li hagués agradat passar més temps amb el seu fill, però els seus compromisos professionals no li ho permetien. "M'ha estat molt difícil, per no dir impossible, conciliar la meva feina amb l'educació del meu fill", revelava.

La presentadora, que durant molts anys s'ha dedicat a comentar la crònica social del nostre país, està acostumada a rebre crítiques de tota mena. Tot i això, amb el tema del seu fill s'ha mostrat sempre contundent.

Precisament el mes de gener passat Patiño anunciava que emprenia accions legals després de llegir un comentari que li va arribar a través de xarxes socials. Una frase que apuntava directament el seu fill, un jove completament anònim que mai no ha buscat ocupar titulars.

María Patiño sempre s'ha mostrat molt discreta en parlar del seu fill

"Tu sí que estàs frustrada per no poder dir qui és el pare del teu fill, que si ho dius t'envia a uns matons", va expressar un usuari de X. La gallega no va trigar a respondre amb la captura de pantalla del tuit: "Això està denunciat".

La periodista marca distàncies i separa molt bé la faceta personal de la professional. Curiosament, la primera vegada que va aparèixer a la televisió va ser el 1999 al programa Amor a primera vista presentat per Martirio a Canal Sur. La Maréa, que llavors només tenia 22 anys, anava al programa a la recerca de parella.

En el seu debut a la televisió es va definir com una persona a qui li agrada ser el centre d'atenció. Aleshores va reconèixer que volia trobar un home que, en aixecar-se, el primer que faci sigui “pensar en mi”. És possible que el trobés a la seva actual parella, el Ricardo, amb qui és habitual que comparteixi imatges a xarxes socials.

María Patiño amb Ricardo Rodríguez abraçats a la platja

El Ricardo el va conèixer a Sevilla fa dues dècades i des de llavors no s'han separat. Poc després de començar la seva relació va ser quan la carrera periodística de la María Patiño a la televisió va despuntar. La presentadora va establir la seva vida a Madrid, i el Ricardo la va acompanyar des del principi.

Ara Patiño, després de molts anys dedicada en exclusiva a la televisió, torna a tenir temps per a ella mateixa. Així ho ha reconegut en una entrevista concedida al programa Col·lapse de TV3.

"He hagut de reconduir la meva vida a l'autoamor, a estimar-me, m'havia oblidat de mi perquè em dedicava exclusivament a aquesta professió", explicava. “Tenia addicció a la feina”. Unes paraules que deixen clar la complicada etapa que ha deixat enrere.

➡️ Gent

Més notícies: