Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

GENT

Terelu Campos i el motiu pel qual va trencar el seu festeig amb Pipi Estrada

La guerra entre Terelu Campos i Pipi Estrada torna a estar més activa que mai

Terelu Campos i Pipi Estrada tornaven a desenterrar la destral de guerra. La relació entre els dos televisius sempre ha estat marcada pels estira-i-arronses, sobretot en aquests últims temps. Amb les últimes declaracions de Terelu Campos sobre el periodista esportiu, on el titllava de "'chapapote' i retardat", la polèmica tornava a estar servida.

Pipi, lluny de treure importància a l'assumpte, anunciava que estaria disposat a prendre mesures legals. Però, a més, el tertulià anava més enllà, i en la seva darrera intervenció a Fiesta de verano, Pipi sembrava el dubte sobre el motiu pel qual la seva relació amb Terelu va acabar.

El motiu pel qual Terelu Campos va acabar la seva història amb Pipi

Les incendiàries declaracions de Terelu Campos per a El Mundo han aconseguit deixar molta cua. No hi ha dubte que la filla de María Teresa Campos no manté un gran record de la seva relació amb el periodista. Tot i que van formar una de les parelles més mediàtiques entre els anys 2003 i 2006, tot va acabar de la pitjor de les maneres.

Gairebé dues dècades després, Terelu Campos prefereix esquivar qualsevol pregunta que recordi la seva relació amb el periodista. Tanmateix, sembla que Pipi no té cap problema a continuar tirant llenya al foc. Dissabte passat, al plató de Fiesta de verano, Marisa Martín-Blázquez preguntava a Estrada sobre el motiu de la seva separació amb Terelu.

Imatge d'arxiu de Terelu Campos vestida de flamenca i Pipi Estrada a una fira d'abril

Les paraules de Pipi no van deixar indiferent ningú. "Si explico per què vaig deixar Terelu, potser obrim la caixa dels trons", sentenciava. Després d'això, Frank Blanco donava el tema per conclòs abans que la cosa es compliqués.

Tot i això, Pipi Estrada sí que ha tractat aquest tema anteriorment. Va ser el maig de l'any passat quan entrava al programa Socialité per posar els punts sobre les is. Aleshores, el periodista assegurava que "no crec que quedi molt bé davant la societat".

Segons va explicar Pipi, un dels principals motius que van propiciar la ruptura entre ells va ser quan el periodista va decidir assistir el febrer de 2006 a l'enterrament del pare de la seva exdona, Teresa Viera. "Jo anava a una situació, a un acte molt trist i llavors no es va entendre, es va ofuscar", va assegurar Estrada.

"Es va entendre l'acte com que jo presumiria fent-me unes fotos. Però jo anava a una cosa molt important. No puc entendre-ho, ja que jo mai actuaria així", va explicar el tertulià. I és que, pel que sembla, Terelu va considerar que la seva presència allà era simplement "postureig".

Captura del plató de 'Fiesta' on apareixen Pipi Estrada, Frank Blanco i Terelu Campos amb cares serioses el dia 26 d'agost de 2023

I encara que Pipi va creure que es tractava d'“un enuig passatger”, la cosa no va ser així. "Quan acabo el que he de fer, agafo l'avió, me'n vaig cap a casa i em diu: 'Aquí ja no tornis'", va explicar a Socialité el maig de 2022.

La polèmica torna a estar servida entre tots dos

Ara, gairebé 17 anys després que la relació s'acabés, la situació torna a ser molt tensa. Recordem que Pipi encara ha de continuar pagant una quantitat de diners a la col·laboradora en concepte d'indemnització. El periodista va ser condemnat per unes declaracions molt íntimes que va donar sobre la seva relació amb ella a la revista Interviú.

A això se li suma que potser Pipi emprendrà accions legals contra Terelu per la manera com s'hi va dirigir en la seva recent entrevista per a El Mundo. Arribaran a signar la pau alguna vegada?

➡️ Gent

Més notícies: