Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos

Diego Arrabal acusa Antonio David Flores i revela les seves veritables intencions

Diego Arrabal ha carregat amb contundència contra l'excol·laborador de 'Sálvame'

Diego Arrabal ha estat i és el flagell de molts famosos, que posa al disparador revelant detalls desconeguts pel gran públic. Al llarg dels anys ha desmuntat nombroses celebrities amb les seves informacions. I ara té nova 'víctima': Antonio David Flores .

Diego Arrabal ha realitzat una nova publicació al seu canal de YouTube on ha carregat durament contra l'excol·laborador de Sálvame . Ho ha acusat de mentir, de manipular i fins i tot ha destapat quines són les veritables intencions que té.

Diego Arrabal explica el perquè del seu darrer atac a Antonio David

Diego Arrabal va mantenir durant molt de temps una amistat amb Antonio David, tant és així que va ser dels pocs que el va defensar quan va veure la llum la docuserie de la seva exdona. Tot i que les coses van canviar, el fotògraf es va sentir traït per aquell i des de llavors la guerra està oberta entre ells.

El paparazzi, que també ha posat en qüestionament Olga Moreno, va ara contra Flores. Bona mostra d'això és que ha publicat un vídeo al seu canal de YouTube que deixa en evidència a Antonio David. Es titula Las mentiras y manipulaciones de Antonio David.

Des del primer moment, Diego ha explicat el perquè del seu atac contra el malagueny: “Va fer un directe per posar-me verd. Però és incapaç de fer-ne un per agrair-me el que he fet amb ell quan estava en camp enemic. Ho vaig fer i no n'estic penedit, perquè quan crec en una cosa vaig fins al final, però com canvia tot a la vida!”.

En aquest punt, Arrabal ha explicat que el seu atac a aquell es deu a l'últim directe d'aquest al canal de YouTube. Un directe que ha reconegut que li va semblar desafortunat i fet a posta: “Intentar manipular i mentir així només ho pot fer una persona que passa de tot. Jo he tingut bons moments amb ell, però a la vida li he demanat un favor”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

“Em dol que es manipulin les imatges que va posar. S'agafa abans un mentider que un coix i veurem la seva manipulació. Puc permetre moltes coses a la vida, però no permetré la mentida, s'anomeni Antonio David o el papa Francesc”.

Captura del vídeo en directe d'Antonio David Flores en directe assegut en una cadira amb un micròfon el 21 d'agost del 2023
Diego Arrabal ha carregat contra el malagueny pel seu últim directe | YouTube, Antonio David Flores

Després, Diego Arrabal ha donat pas a diversos vídeos de l'esmentat directe del malagueny, on se'l veu parlant a ell i als seus 'col·laboradors'. Vídeos en què es mostraven publicacions de Diego, on s'exposava que Flores havia estat enxampat en companyia.

L'exmarit de Carrasco acusa el fotògraf de donar aquesta informació sent falsa. Exposa que la dona amb què apareixia era la parella d'un altre noi. Exactament diu: “Dóna una notícia inventada per tenir visualitzacions i, de passada, injuriar un company”.

Diego Arrabal deixa en dubte l'excol·laborador acusant-lo de mentir i de manipular

Diego Arrabal ha qüestionat la 'dignitat' de Flores en posar-lo en dubte per aquesta informació: “No t'entenc, tu t'hi portes dedicant molts anys”. De la mateixa manera, li ha dit que estava “mentint com un cosac. Estàs manipulant i mentint”.

Ha reconegut que amb Antonio David hi havia dues noies, una era la xicota d'un amic, i que només va preguntar qui era l'altra dona que els acompanyava. Sí, que en cap moment va afirmar que tenia res amb el malagueny.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores feliç i Diego Arrabal seriós
Diego Arrabal ha posat a la picota Antonio David Flores | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

A més, l'ha acusat de tergiversar els vídeos que n'ha emès perquè pertanyien a instants diferents: “Ets un manipulador i un mentider. I a sobre diu que cal demanar-li perdó”.

“M'has defraudat per això i per més i només vull recordar que soc bona gent. No faré servir, i podria, coses lletges i brutes, que després amb el temps se sabran”.

Però aquí no ha quedat la cosa, Diego Arrabal ha assenyalat el seu examic per fer tot això amb una intenció clara. Concretament, per euros, com els “pactats robats amb què t'emportaves molts diners. Tu vas aprendre molt de pressa des del principi com es guanyaven diners i això és una realitat”.