Primer pla de Fabiola Martínez pels carrers de Madrid

El dia que Fabiola Martínez va rebutjar els diners de Bertín Osborne: el motiu

Fabiola Martínez va fer aquesta revelació important a través d'una entrevista per a una coneguda capçalera del cor

Fabiola Martínez va assegurar públicament que no estava disposada a acceptar els diners de Bertín Osborne després de la seva separació. Aquestes dures declaracions es van produir només dos mesos després de posar punt final al seu matrimoni amb l'empresari.

A principis d'abril de 2021, la veneçolana va decidir trencar el seu silenci després d'anunciar el divorci. I ho va fer durant una entrevista, en exclusiva, per a la revista ¡Hola!.

Primer pla de Fabiola Martínez en un acte de la Fundació BertinOsborne
Fabiola Martínez va concedir una entrevista dos mesos després de la seva separació | GTRES

Durant aquesta intervenció pública, per la qual no va obtenir cap benefici econòmic, Fabiola Martínez va parlar de diverses qüestions relacionades amb la separació. Tot i això, el que més va cridar l'atenció van ser les seves declaracions sobre el seu acord de divorci.

La model no va tenir cap problema a revelar el motiu pel qual, en aquell moment, encara no havien signat la documentació pertinent. I és que, tal com ella mateixa va confessar, encara no havia arribat a un acord econòmic amb el pare dels seus fills.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fabiola Martínez no volia els diners de Bertín Osborne: "No vull que em mantingui"

Durant la seva entrevista per a la revista de salutació, Fabiola Martínez va deixar clar els motius pels quals, fins aleshores, encara no havia signat els papers del divorci.

I és que, lluny de reclamar a Bertín Osborne una pensió d'aliments més alta per als seus fills, va ser ella qui va haver de posar-hi límits.

"No hem signat el divorci perquè ell vol donar-me més del que jo vull rebre. No vull que em mantingui", va assegurar Fabiola Martínez, rebutjant així la fortuna del seu exmarit.

Amb aquestes paraules, i malgrat la bona relació que manté amb Osborne, la model veneçolana va deixar molt clares les seves intencions. I és que el que ella buscava en aquell moment era deslligar-se tant com fos possible del pare dels seus fills, amb l'única intenció de continuar endavant amb la seva vida.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez va rebutjar els diners del seu exmarit | Europa Press

Tot i això, un any després, Fabiola Martínez no va tenir cap problema a valorar la gran "generositat" del seu exmarit. I ho va fer el maig de 2022, durant la seva entrevista al programa de Telemadrid, Enamorados de Madrid.

Després de confessar que el seu poder adquisitiu "no és el mateix" des que es va separar de Bertín, va assegurar que el cantant estava molt pendent de totes les necessitats dels seus fills.

"Ell ha estat molt generós assumint gran part de la manutenció dels nens", va deixar clar Fabiola Martínez, durant la seva intervenció en aquest format.

A més, una altra vegada, la col·laboradora de televisió ha assegurat que "sempre ha estat molt pendent que tot estigui bé". Declaracions que es van produir només fer-se oficial l'embaràs de Gabriela Guillén. "Com a pare, estic segura que hi serà".

Ara per ara, i malgrat no poder “portar el nivell de vida de Bertín”, Fabiola Martínez ha trobat el seu lloc dins de la pantalla petita. I és que, tal com hem pogut veure, s'ha convertit en una de les figures més assídues de Y ahora Sonsoles.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez es converteix en col·laboradora de 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

Lloc de treball que li ha aportat aquesta independència, tant personal com econòmica, que ella tant desitjava des que va posar punt final al seu matrimoni amb Osborne.

A principis de 2021, Fabiola Martínez i el pare dels seus fills van anunciar que, després de 20 anys junts, havien pres la decisió de separar els seus camins per sempre.

No obstant això, i malgrat aquesta delicada situació, tots dos van decidir deixar de banda les seves diferències per continuar mantenint una bona relació. I tot pel bé de Kike i Carlos, els seus dos fills en comú.

Tant és així que Fabiola Martínez i el seu exmarit han optat per continuar treballant junts al seu projecte en comú: la Fundació Bertín Osborne.