Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
GENT

A Diego Arrabal no li tremola la veu en destapar els plans de Carmen Borrego

Diego Arrabal comparteix una última exclusiva al seu canal de YouTube

Diego Arrabal ha deixat sense paraules tots els subscriptors del seu canal de YouTube amb una nova exclusiva. I és que, durant el seu últim directe, el paparazzi no ha tingut cap problema a destapar els darrers i inesperats plans de Carmen Borrego.

Aquest dimarts, 12 de setembre, l'excol·laborador de televisió ha dedicat la seva darrera intervenció en aquesta plataforma a explicar totes les novetats sobre les Campos.

Muntatge amb les cares de Carmen Borrego i Diego Arrabal
Diego Arrabal revela una inesperada exclusiva sobre Carmen Borrego | e-noticies.cat

Després de retransmetre en directe la vetlla de María Teresa, celebrada al tanatori de La Paz, Diego Arrabal ha tornat al seu canal de YouTube. En aquesta ocasió, però, ha volgut centrar-se en una informació inesperada que ha arribat a les seves orelles i que està directament relacionada amb Carmen Borrego.

Diego Arrabal destapa els plans de Carmen Borrego: "reapareix en un programa de televisió"

A Diego Arrabal no li ha tremolat la veu a l'hora de destapar, en directe, quins seran els plans a curt termini de Carmen Borrego. Segons ha revelat, tenen molt a veure amb la premsa del nostre país.

"Això sé que em portarà algun problema", ha assegurat el paparazzi, abans de compartir la gran exclusiva de la nit. Després de donar la seva opinió sobre l'estrena de Cuentos Chinos, el fotògraf ha volgut donar un avançament de la informació principal del directe.

I és que, segons ha revelat Diego Arrabal, la informació bomba que ha anunciat des de l'inici té a veure “amb Cuentos Chinos, amb Terelu i amb Carmen”.

Després de donar les primeres pistes, el 'youtuber' ha anat directament al gra. Tal com ell mateix ha revelat, les dues germanes tenen pensat tornar a la pantalla petita els pròxims dies:

"Us puc avançar que ja estan negociant, des de la setmana passada, amb La Fábrica de la Tele, reaparèixer totes dues, Carmen i Terelu, en un programa de televisió".

Diego Arrabal també ha anunciat el format en què les germanes Campos parlaran després de la mort de la seva mare. "I quin programa serà? El programa en què reapareixeran les dues juntes es diu Cuentos Chinos", ha afegit a continuació.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal confirma el retorn mediàtic de Carmen Borrego | YouTube

A més, i per si no n'hi hagués prou, també ha revelat la data en què aquesta productora volia que es produís el retorn mediàtic de Carmen Borrego i la seva germana.

Segons ha anunciat Diego Arrabal en exclusiva, La Fábrica de la Tele pretenia que l'entrevista s'emetés l'11 de setembre. Només unes hores després de tot l'enrenou que es va produir al funeral de Teresa.

Carmen Borrego i la seva germana van viatjar amb la família fins a Màlaga per complir l'últim desig de la seva mare. Ara bé, encara que aquest moment va estar carregat d'emoció, no va poder esquivar les crítiques. I tot això a conseqüència de l'actitud que va tenir Terelu.

Tal com ha transcendit, la presentadora va contractar un equip de seguretat. Decisió que ella mateixa va explicar: "Jo soc una persona claustrofòbica i m'aterra veure'm envoltada. Si a algú no li ha semblat bé que em cuidés a l'entrada, ho sento molt".

Primer pla de Terelu Campos i Carmen Borrego, totes dues amb rostre seriós, a la porta del tanatori de La Paz, a Madrid, el 5 de setembre de 2023
Les germanes tornaran a la televisió de la mà de 'Cuentos Chinos' | Europa Press

Per això, i després de saber tot el que va passar aquell dia, Diego Arrabal no ha pogut evitar donar la seva opinió sobre això. "El pitjor de tot és que volia que passés ahir, després de Màlaga", ha assegurat, abans de matisar que, finalment, no va poder ser.

"Crec que hi haurà entrat una mica el seny de dir: 'no té cap sentit'. Que pitjors coses he vist, però, almenys, aquí ho han frenat", ha afegit a continuació.

Tot i això, i després d'aquests canvis, Diego Arrabal considera que "ja ho tenen més que negociat", tant el caixet com el retorn mediàtic de Carmen Borrego i Terelu Campos.