Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre a 'Viva la Vida'

Diego Arrabal destapa noves dades sobre els plans d'Olga Moreno

Diego Arrabal ha parlat després de l'exclusiva d'Olga

Diego Arrabal, després de ser acomiadat de Telecinco, ha convertit el seu canal de Youtube al mitjà on donar exclusives i opinar sobre el cor. I aquesta circumstància és la que ara l'ha portat a parlar extensament del que acaba de fer Olga Moreno. Ens referim que ha concedit una entrevista en què carrega contra Antonio David, el seu ex, del qual vol divorciar-se.

Diego Arrabal ha opinat sobre les declaracions esmentades i ha explicat que formen part d'un pla de la sevillana. Un pla del qual fins i tot ha donat més dades i possibles conseqüències.

Diego Arrabal treu a la llum detalls de les intencions d'Olga Moreno

Diego Arrabal s'ha quedat perplex davant de l'exclusiva per a Semana d'Olga i per aquest motiu li ha dedicat un directe al canal. Directe en què el primer que ha fet ha estat manifestar que “el titular és brutal, té teca, no és qualsevol coseta. Perquè vol dir que Antonio no la respectava i no li donava el seu lloc”.

“Sota el meu punt de vista, és una bufetada al seu ex amb la mà oberta. És per rebentar mediàticament ja Antonio David, està claríssim i aquesta és la primera arrencada. És revifar la flama perquè el tema interessi més i a ell li hauria dolgut pels seus interessos”.

Segons el fotògraf, ella ha decidit pronunciar aquestes paraules per un motiu: perquè el seu pla és posar contra les cordes i deixar en un seriós qüestionament el seu ex. I el que l'ha portat a prendre aquesta decisió ha estat una cosa que ha passat recentment.

Diego en aquest sentit ha exposat: “Recordeu quan Marta Riesco va dir quant de temps portava amb Antonio David, que no concordava amb el que ell deia? Doncs en aquell moment és quan a Olga li quadra tot. És llavors quan li diu a Agustín, el seu xicot i representant: «Ara sí que farem l'entrevista»”.

Raval, de la mateixa manera, ha destapat que aquest pas de Moreno “ve en un moment en què ja està tot caduc, no té actualitat. Fa sis mesos hauria tingut més força. Però és clar que es nota que està en mans d'un representant i ha guanyat diners amb l'entrevista, possiblement entre 30.000 i 40.000€”.

Així mateix, ha aclarit que entén que l'andalusa hagi trencat ara el silenci, perquè “ho ha passat molt malament i és molt fort tot el que ha passat. A més que li hagin posat les banyes, ha d'aguantar que públicament se li facin lletjos per part de Rocío Flores. Amb ella no han estat justos, perquè es mereixia molt més”.

"Aquesta entrevista és fruit d'una dona ressentida, perquè ha estat la riota d'Espanya sencera".

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores feliç i Diego Arrabal seriós
Diego Arrabal té clar que l'exclusiva és un atac directe d'Olga cap al seu ex | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Això sí, ha afirmat que “Olga està en el dret de fer una portada. Tot i que crec que tot, això de tots ells, és molt poc creïble. Sí, perquè el que avui es diu és demà al contrari”.

"Aquí han mentit tots, uns més i altres menys. Tots han viscut del paper couché, continuen vivint-ne i els que no ho fan és perquè no hi ha un mitjà que els pagui”.

Diego Arrabal revela què passarà a partir d'ara

Diego Arrabal en aquest directe ha deixat de manifest que les declaracions d'Olga portaran conseqüències. Exactament ha explicat que “el mes de setembre serà complicat per a Antonio David i més després del titular de Moreno. Hi ha un dia d'aquest mes a partir del qual serà un via crucis per a ell”.

“És el dia que se celebra el judici per l'acomiadament de Marta Riesco. A partir d'aquí, Marta començarà a parlar i aquesta portada d'Olga encara li donarà més força”.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal anuncia una nova batalla al voltant del clan Flores | YouTube

Fins i tot pensa que “aquesta portada potser li obre una porta a ell, ja que alguna revista li pot proposar que respongui a Moreno per uns dinerets. Tot i que és veritat que avui cap mitjà vol saber res del malagueny. Tot això és un negoci per a tots ells i ara s'embolicarà, hi haurà molts titulars i una altra vegada comencem”.