Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco

Diego Arrabal confessa la clau de la seva enemistat amb Antonio David Flores

Diego Arrabal ha trencat la seva amistat amb l'exguardia civil

Els llaços d'amistat que unien Diego Raval i Antonio David Flores ja s'han trencat. Així ho ha deixat entreveure el paparazzi a través del canal de YouTube.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Queden lluny aquells temps en què Diego Arrabal defensava amb dents i ungles el malagueny dels atacs de Rociíto en les seves docuseries.

Aleshores, Diego Arrabal va arribar a donar tant la cara per l'ex guàrdia civil que fins i tot li va costar el seu lloc a Viva la Vida i a Telecinco en general.

Ara, Diego Arrabal ja no en vol saber res i tot per un motiu. Una raó de pes que ell mateix ha revelat davant de tots els seus seguidors de l'esmentada plataforma. Què ha passat entre ells dos?

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal ha confessat la raó per la qual s'ha allunyat de l'andalús | YouTube

Diego Arrabal trenca llaços amb Antonio David: el motiu

Diego Arrabal ha reaparegut molt enfadat amb un nou vídeo a YouTube en què ha carregat durament contra Antonio David Flores.

I és que, Diego Arrabal s'ha vist esquitxat per l'enfrontament entre el malagueny i Marta Riesco. Recordem que, des que tots dos van trencar la seva relació, la periodista no ha deixat de posar-ho verd públicament.

Diego Arrabal, que sempre ha defensat l'ex guàrdia civil, s'ha vist “utilitzat” per aquest darrer. Per aquesta raó, ha carregat contra ell a través del seu canal de YouTube.

CONMIGO NO. #ultimahora #diegoarrabal #antoniodavidflores #ex #famosos #paparazzi #youtube

“Amb mi no juga absolutament ningú”, començava dient Diego Arrabal. “He respectat moltíssim i callat moltíssim, però arriba un moment que ja no”.

“A mi, els 'corre, ve y diles' o els 'has de dir això' no em van. Per això, busca't un altre canal, que sé que n'hi ha d'altres que et donen veu, però aquí no”, va explicar.

I és que, tal com ha confessat Diego Arrabal, “no li agraden les manipulacions ni les mentides”. Ell mateix va afirmar que ja es va adonar d'aquesta actitud de l'excol·laborador, però que li va treure importància perquè pensava que eren “idees seves”. “Ara, tinc la certesa”, va confirmar.

“Amb mi no hi juga ningú. Aquest canal no serà altaveu ni còmplice de res ni ningú”, va tornar a repetir Diego Arrabal molt molest.