Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
GENT

Diego Arrabal: els diners que ha guanyat Carmen Borrego després de perdre la seva mare

Diego Arrabal ha tret a la llum una dada sobre ella amb què la qüestiona

Diego Arrabal té un canal a YouTube on parla dels temes del cor més controvertits i també dels personatges de màxima actualitat. Per això, ara n'ha convertit en protagonista Carmen Borrego.

Diego Arrabal, exactament el que ha fet és deixar-la en dubte. La seva manera de fer-ho ha estat posant sobre la taula que ha aconseguit guanyar diners des que ha mort la seva mare, María Teresa Campos.

Diego Arrabal revela el 'negoci' de Carmen Borrego després de perdre la seva mare

Diego Arrabal ha esclatat aquests dies al seu canal contra Antonio David Flores, encara que també ha parlat de les Campos. Així, a més d'afirmar que Terelu i Carmen acudiran juntes a Cuentos Chinos, ha donat a la menor de les dues molt de protagonisme. Ho ha fet amb un vídeo que l'ataca durament ja des del titular: “Carmen Borrego, com fer caixa 15 dies després”.

El paparazzi l'ha volguda deixar en qüestió sent contundent i directe, com sempre. Ha dit: “Avui es compleixen 15 dies de la mort de María Teresa i la seva filla petita està avui ja en un programa de televisió, Así es la vida, treballant com a col·laboradora. Per a ella ha estat molt fàcil fer caixa perquè ha aconseguit la primera entrevista parlant de la seva mare”.

“Tothom pensava que seria a la revista Lecturas, que és el format que ella sempre utilitza, però havia de treballar ja a la televisió. I no hi havia temps per a una altra portada. Ella necessita treballar i jo això ho veig molt bé, com també veig bé que reprengui la seva vida diària”.

A això ha afegit: “Això ho hem fet tots els que hem perdut un pare o una mare. Has de tornar a treballar perquè has de pagar la hipoteca, les despeses…”.

Muntatge amb les cares de Carmen Borrego i Diego Arrabal
Diego Arrabal ha parlat de la tornada a televisió de Carmen Borrego | e-noticies.cat

Tot i que en aquest punt ha estat quan Diego ha llançat un 'dard enverinat' a Carmen Borrego. Ha afirmat: “Jo entenc que torni a la seva vida normal, però hi ha maneres i maneres. La meva crítica és que per què has de tornar a la tele i una altra vegada parlar de la teva mare?”.

“Pots tornar a un programa, pots ser col·laboradora, però que vagis a un plató i que facis servir una altra vegada la memòria de Teresa… quina necessitat?”. Després d'això ha dit: “Pots acudir, que et preguntin com estàs i després canviar a un altre tema. No cal parlar-ne, però sempre és el mateix, es tracta de rendibilitzar el que sigui, és igual”.

Fins i tot hi ha anat més enllà. Arrabal ha assenyalat que les primeres paraules de les germanes al tanatori les van donar en l'horari que beneficiés Así es la vida. I és que “Carmen ja sabia que hi treballaria, ella no fa puntada sense fil”.

“Més tard, Terelu, en veure que Sonsoles Ónega s'havia quedat sense les declaracions, va sortir més tard sola per parlar-ne. I en aquell moment Borrego no va sortir perquè només volia donar-les al programa on treballaria. Això és una manera de no saber separar la feina i la família i premsa”.

Captura de Carmen Borrego i Sandra Barneda parlant assegudes cara a cara al plató d''Así es la vida'
Diego Arrabal ha acusat Carmen de rendibilitzar novament la seva mare | Mediaset

El fotògraf també ha enviat un missatge a Carmen Borrego: “Cal ser professional. Està molt bé mirar pel format pel qual cobraràs, però això és fer un menyspreu a tota la premsa. Encara que a mi no m'estranya, perquè sé quines són les teves maneres, ja que els he patit jo en primera persona”.

“Aquí val tot per portar diners a la butxaca”.

Diego Arrabal, més crítiques cap a Carmen Borrego i la seva família

Diego Arrabal ha aprofitat a més per donar informació sobre el funeral a Madrid de María Teresa Campos. Ha revelat que serà la setmana que ve després de suspendre's ara. Una suspensió que s'ha produït “perquè hi cantarà Miguel Poveda i ell no podia en aquests moments per dates”.

“Han adaptat la data perquè ell hi pugui assistir. Està bé, però em sembla que estem més atents a l'espectacle i a fer qualsevol cosa menys un funeral. Un funeral és una cosa d'amics i d'aquí a aquest espectacle… A mi això em sembla fora de lloc”.

Captura de pantalla del canal de YouTube 'Diego Arrabal Paparazzo', amb Diego Arrabal parlant
Diego Arrabal ha llançat més dards contra 'Las Campos' | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo