Primer pla de Glòria Camila Ortega amb rostre neutre al photocall de Glowfilter
GENT

Gloria Camila ja ho sap: com se sent José Ortega Cano després de l'última confessió

Gloria Camila ja sap què pensa el seu pare sobre la seva última entrevista

Gloria Camila ja ha pogut saber com se sent el seu pare després de les confessions inesperades que va fer a través de la seva exclusiva per a Semana. I és que, durant la seva última intervenció pública, Ortega Cano no ha tingut cap problema a l'hora de pronunciar-se sobre aquesta situació delicada.

Aquest dimecres, 20 de setembre, la 'influencer' ha decidit trencar el seu silenci després de mesos allunyada del focus mediàtic. Durant la seva entrevista per a aquesta capçalera del cor, ha parlat sobre diversos temes relacionats amb la seva família.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila parla dels seus traumes d'abandó a la seva última entrevista | GTRES

Gloria Camila no ha tingut objeccions a l'hora de parlar sobre una de les seves grans pors: l'abandó. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de la seva intervenció, ha estat la inesperada confessió que va fer a continuació.

I és que, segons ha revelat ella mateixa, hi va haver una ocasió en què es va plantejar treure's els cognoms dels seus pares. Una decisió que va estar a punt de prendre després de creure que no n'era “mereixedora”.

A més, amb aquest gest, Gloria Camila hauria fet un important pas a la seva vida: trencar per complet amb la seva família. Una cosa que, de segur, hauria destrossat el seu pare.

Ara, i després de conèixer tot el contingut d'aquesta exclusiva, José Ortega Cano ha decidit fer un pas endavant. Per això, durant la seva darrera aparició pública, no ha tingut problemes a pronunciar-se sobre les dures declaracions de la seva filla.

Gloria Camila ja sap què pensa el seu pare: “Han passat moltes coses”

El pare de Gloria Camila ha trencat el seu silenci després de les seves dures declaracions a la revista Semana. I ho ha fet a les portes on s'ha celebrat el darrer acte en honor del seu company de professió, 'El Juli'.

Hores després que l'entrevista de la seva filla veiés la llum, Ortega Cano no ha tingut cap problema a respondre totes les preguntes de la premsa.

“L'acte ha estat molt bonic i han vingut tots els que havien de venir, crec que estarà molt content. Crec que és un torero molt especial, va començar des de ben petit i ha tingut una trajectòria exemplar”.

José Ortega Cano amb el cap de costat i mirant a càmera
Ortega Cano parla sobre les darreres declaracions de la seva filla | GTRES

Després d'assegurar que sent “molta admiració” per 'El Juli', Ortega Cano s'ha pronunciat, amb una certa culpa, sobre les polèmiques declaracions de Gloria Camila.

Sobre les pors d'abandó que va experimentar la seva filla quan era adolescent, el torero ha confessat que “és possible” perquè al llarg dels anys “han passat moltes coses”:

“Però bé, en definitiva, som una família molt unida”, ha confirmat el pare de Gloria Camila, capcot. A continuació, el torero no ha tingut cap problema a confessar que la infància dels seus dos fills ha estat “molt dura”, sobretot per al seu fill gran:

“José Fernando, d'alguna manera, el problema que té serveix per ser feliç i està feliç contínuament”. Després d'aquestes declaracions, els reporters dels diferents mitjans de comunicació no han volgut deixar passar l'ocasió per preguntar-li pel seu estat actual.

Tal com ha assegurat, el germà de Gloria Camila “està molt bé”. Situació que li permet abandonar el centre cada setmana per estar al costat d'ells. "Va tots els caps de setmana a casa i està molt bé", ha afegit a continuació.

Gloria Camila parla sobre la por a l'abandó

A més d'assegurar que va estar a punt de treure's els cognoms dels pares, Gloria Camila no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre els “traumes d'abandó”.

Situació que, segons ella mateixa va revelar, va sorgir arran de l'ingrés a la presó del seu pare. “Amb 18 anys he hagut de veure el meu pare i el meu germà a la presó”.

Montatge de primer pla de José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega
Gloria Camila ho va passar molt malament amb l'ingrés del seu germà | España Diario

Tot i que, avui dia, Gloria Camila ja ha aconseguit superar aquesta dolorosa etapa de la seva vida. "El meu pare va complir el que havia de complir", ha assegurat, abans de confessar, que "està molt bé" i "molt actiu".

No obstant això, aquest no és l'únic problema a què ha hagut de fer front la 'influencer' durant tota la seva vida. I és que, a més, va haver de bregar amb la mort de la seva mare i amb l'ingrés del seu germà a una clínica de desintoxicació.