Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient a l'esdeveniment de Unicorn Content
GENT

Marta Riesco aclareix finalment si s'ha reconciliat amb Antonio David Flores

Marta Riesco ha decidit tancar els rumors que estan circulant darrerament

Marta Riesco ha patit moltíssim darrerament. Tot perquè fa uns mesos va trencar la relació, la que tenia amb l'Antonio. Ella afortunadament sembla que ja ha passat pàgina i fins i tot ha arribat a reconèixer que havia tornat a sentir “papallones” per algú.

Marta Riesco, no obstant, ha vist que els últims dies ha començat a circular el rumor que es podria haver reconciliat amb el seu ex. L'encarregat de deixar-lo caure ha estat Diego Arrabal. I això ha provocat que ella hagi decidit parlar alt i clar perquè les especulacions no continuïn.

Marta Riesco: el darrer rumor indica que ha tornat amb Antonio David

Marta Riesco ja té superat la fi de la seva història d'amor amb la seva ex . És cert que van tenir un intent de reconciliació que va quedar en res. Però després d'aquest, ja han pres camins absolutament separats.

Tot i això, en els últims dies ella i una possible nova oportunitat amb el seu ex han cobrat protagonisme als mitjans. Tot perquè el paparazzi Diego Arrabal, que ha trencat la seva amistat amb Flores , ha deixat caure que podrien haver tornat. I així ho ha comunicat a través d'un vídeo al canal de YouTube.

Antonio David Flores fent un petó a la galta a Marta Riesco
Arrabal ha deixat caure que Marta Riesco i el seu ex podrien haver tornat | @antoniodavidflores, Instagram

El fotògraf basa la seva teoria en unes declaracions que ha fet Jesús Manuel Ruiz en un directe amb els advocats de Flores. I és que l'esmentat periodista ha afirmat que quan veu Marta i Antonio “no sé si ja hi són o no hi són”. Unes paraules aquestes que han fet que els lletrats hagin quedat callats.

Aquesta incòmoda situació és la que ha fet que Arrabal sospiti que “això és una fantasia. Jo ja no sé què creure, però que Jesús Manuel digui això em dóna molt en què pensar. I, sobretot, pel silenci dels advocats”.

“Això és una cosa rara, jo no entenc res. No sé si han tornat o no i fins i tot si s'han tornat a veure d'amagat, però em puc esperar qualsevol cosa. Que estrany que de bones a primeres tots dos tornin a les nostres vides”.

Marta Riesco tanca les especulacions sobre la seva possible reconciliació amb la seva ex

Marta Riesco parla sempre sense embuts del que passa a la seva vida. I precisament això és el que ha fet a l'últim esdeveniment al qual ha acudit. Sí, perquè no ha dubtat a posar-se davant dels micròfons d' Europa Press per comentar la remor llançant pel paparazzi.

Sobre aquest assumpte no ha pogut ser més clara: “És totalment fals, falsíssim. No entenc la gent què s'inventa. No hi ha contacte, zero, ara ho estic gaudint, vivint la vida”.

“No sé el perquè ha aparegut aquesta remor. Jo crec que cada cert temps em busquen les pessigolles i diuen: «Farem saltar la Marta». Però estic zen”.

Marta Riesco amb el rostre somrient parlant amb una reportera
Marta Riesco ha deixat de manifest que no hi ha reconciliació amb la seva ex | Europa Press

Encara més, Riesco fins i tot ha deixat clar que “ara ja estic disposada a enamorar-me, tinc ganes d'enamorar-me. M'ho estic passant bé entre mitges, pel camí, però si en tinc ganes. Sóc una dona soltera, jove i em congelaré els òvuls perquè m'ho va dir Ana Rosa i Lara Álvarez”.

"Ho he decidit veient com està el mercat, que la veritat per passar-ho bé està genial, però per a altres coses està molt malament".

Igual de sincera ha estat quan se li ha preguntat si va llegir l'última entrevista d'Olga Moreno. I és que ha dit: “La veritat és que no vaig llegir res perquè m'avorreix molt aquest tema. Prou tinc jo amb la meva vida”.

“Que siguin tots feliços. Això per mi ja és un passat trepitjat, que s'arreglin ells perquè jo ja no formo part d'aquelles vides. En comptes d'aixecar-se d'hora i treballar, guanyen diners així, fan bé, que facturin”.