Diego Arrabal parlant davant d'un micròfon amb el logotip de "DA Paparazzo YouTube" i una imatge circular de Luis Miguel cantant en un escenari, al costat d'una icona d'hospital.
GENT

Diego Arrabal destapa què ha passat amb Luis Miguel dins un hospital

Diego Arrabal ha compartit al seu canal de YouTube unes imatges exclusives de Luis Miguel sortint d'un hospital

Fa tot just unes quantes hores, Diego Arrabal ha tornat al seu canal de YouTube amb una nova exclusiva, però en aquesta ocasió, el gran protagonista ha estat el cantant Luis Miguel. I tot després d'haver estat fotografiat amb Paloma Cuevas sortint d'un hospital de Madrid.

Després de la seva gira per Amèrica, el 'Sol de Mèxic' ha viatjat fins al nostre país per començar amb el seu nou tour. Projecte que va donar el tret de sortida a Còrdova, ciutat natal de la seva actual parella sentimental.

Diego Arrabal amb barba està parlant davant d'un micròfon amb el logotip de

Després del gran èxit que ha aconseguit durant el seu primer concert, aquest cap de setmana, Luis Miguel ha viatjat fins a Madrid per complir les seves següents dues dates. Actuacions que s'han dut a terme a l'estadi Santiago Bernabéu.

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que el cantant és vist per la capital del nostre país. Tal com ha confirmat Diego Arrabal, fa “molt pocs mesos”, Paloma Cuevas i la seva parella van ser fotografiats sortint d'una clínica de la ciutat:

“Això que us porto ara és en rigorosa exclusiva. És una clínica molt coneguda de Madrid i amb molt bona reputació. Es veu Paloma a la dreta i Luis Miguel a l'esquerra amb ulleres de sol a la nit”.

Luis Miguel i Paloma Cuevas conversant al carrer durant la nit, amb un gran logotip de “DA” en primer pla. Captura de YouTube el 8 de juliol de 2024

Un detall que no ha passat desapercebut per a Diego Arrabal, motiu pel qual el paparazzi ha posat sobre la palestra les seves dues teories. D'una banda, considera que el cantant ha utilitzat aquest complement perquè “no el reconeguin”.

Tot i això, l'excol·laborador de televisió no descarta la possibilitat que els metges li hagin aconsellat portar-les per algun problema als seus ulls.

Diego Arrabal explica tot el que sap sobre la darrera visita de Luis Miguel a un hospital

Segons ha confirmat Diego Arrabal, Luis Miguel i Paloma Cuevas van sortir d'aquest centre mèdic "a altes hores de la nit perquè ningú els reconegués".

I encara que van passar “desapercebuts”, perquè no “hi havia ningú al carrer”, la parella no va poder escapar de l'objectiu del paparazzi. Tant és així que aquest professional de la comunicació va aconseguir captar el moment exacte en què tots dos van abandonar aquestes instal·lacions.

Muntatge amb un concert de Luis Miguel al fons i primer pla amb un micròfon i Paloma Cuevas somrient

Amb aquestes exclusives instantànies, Diego Arrabal ha pogut confirmar a través del seu canal de YouTube que Luis Miguel “no és la primera vegada que visita una clínica”. "No és la primera vegada que té problemes", ha afegit a continuació.

Segons ha recordat el fotògraf, durant els últims viatges a Argentina o Xile, el cantant també ha visitat alguns centres mèdics de les seves respectives capitals.

Tot i que, com calia esperar, no han transcendit els motius que l'han obligat a acudir a aquestes instal·lacions. Tot i això, el paparazzi ha volgut compartir amb els seus subscriptors la seva opinió personal.

Diego Arrabal considera que les seves visites a l'hospital poden estar relacionades amb la seva evident pèrdua de pes, ja que, aquests últims mesos, Luis Miguel ha baixat uns 20 quilos. Tot i això, ha volgut deixar molt clar que “són coses privades en què no podem entrar”:

“El tema de salut és totalment privat i està penat… No en podem parlar. Tot i que jo sàpiga què ha fet dins d'aquest hospital, no ho podria dir públicament per què, aquí a Espanya, la protecció a les persones és molt gran”.

➡️ Gent

Més notícies: