Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'

Paloma Cuevas i Luis Miguel: perquè ell farà més visites a l'hospital

Paloma Cuevas és conscient dels rumors que està generant la salut del seu xicot

Paloma Cuevas està exercint de la millor companyia per al seu xicot, Luis Miguel, a la gira per Amèrica que ell es troba realitzant. Però, això no li impedeix estar al dia dels rumors que sorgeixen al seu voltant. I un que ha aconseguit repercussió internacional és el que assenyala que té problemes de salut.

El xicot de Paloma Cuevas ha suscitat inquietud pel seu estat i fins i tot s'ha revelat que ha hagut de ser ingressat a Xile. Tot i que ara una exclusiva de Semana aclareix la situació. S'ha informat que no cal alarmar-se i que el mexicà visitarà més vegades l'hospital durant els mesos següents per una raó de pes.

Paloma Cuevas coneix el motiu de les pròximes visites de Luis Miguel al metge

Paloma Cuevas, que s'ha rumorejat que s'hauria casat en secret amb Luis Miguel, és al seu costat al seu nou tour. Per això està sent testimoni de l'èxit que està aconseguint, però també que ha anat a l'hospital. I aquesta darrera circumstància ha fet saltar les alarmes.

Exactament, la periodista xilena Cecilia Gutiérrez és la que n'ha informat. En concret, ha revelat que l'artista va haver de ser ingressat per un “quadre sever gripal i per febre”. Afortunadament, sembla que tot va quedar en un ensurt, perquè ell ha seguit amb els seus concerts, en què sí que és cert que se l'ha vist tossir a l'escenari.

Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
Paloma Cuevas ha estat acompanyant Luis Miguel en tot moment | España Diario

Tot i això, la revista Semana ens ha sorprès ara amb l'exclusiva sobre el que de debò li passa a la parella de Paloma. I sembla que les dades revelades per la periodista esmentada no són certes. Els ha desmentit una persona de confiança del mexicà.

En efecte, aquesta font ha afirmat amb rotunditat que Luis Miguel no ha estat ingressat a Xile. A això ha afegit: “No serà ni la primera ni l'última vegada que se'l vegi entrant en un hospital. I tampoc que es parli de la seva salut”.

És més, fins i tot ha revelat que ell “va rebre la visita d'un metge de confiança a l'hotel on es va allotjar a Buenos Aires durant els dies que tenia concerts al país”.

Primer pla de Luis Miguel molt somrient durant la preboda del fill de la dissenyadora Rosa Clará
El xicot de Paloma Cuevas avui és protagonista d'una exclusiva | GTRES

El motiu que la parella de Cuevas estigui rebent tanta atenció mèdica i la continuï tenint és per un motiu de pes. I aquesta persona del seu entorn ho ha explicat així: “Cal entendre que és un cantant professional. La comparació seria amb un esportista d'elit”.

“Ho dona tot als concerts durant més de dues hores i l'agenda tancada per a aquesta gira és immensa. Per tant, s'ha de cuidar, es fa revisions i tractaments amb els metges de confiança i en clíniques de referència allà on va”.

És a dir, que Luis Miguel recorre i seguirà recorrent a doctors per tenir en perfecte estat la veu. Així que no ens hem d'alarmar. El xicot de Paloma Cuevas continua amb la gira com estava previst i cuidant en tot moment la seva veu amb assistència mèdica.

Paloma Cuevas seguirà al costat de Luis Miguel durant uns dies

L'ex d'Enrique Ponce continua ara al costat del mexicà durant aquests primers compassos del seu tour. I d'aquesta experiència també se'n troben gaudint les dues filles, que han volgut acompanyar-los.

Fins quan seran al costat de l'artista? Doncs ja els queda molt poc. Pel que sembla, quan les menors iniciïn les classes, totes tres tornaran a Espanya. Tot mentre ell continua recorrent amb la seva música racons com ara Las Vegas, Los Angeles, Nova York, Miami, Ciutat de Mèxic i Oaxaca.