Primer pla de Luis Miguel molt somrient durant la preboda del fill de la dissenyadora Rosa Clará

Luis Miguel, nuvi de Paloma Cuevas: el motiu de la seva pèrdua de pes

La parella de Paloma Cuevas va perdre molt de pes quan es va apartar de la vida pública

Des que el Luis Miguel va reaparèixer públicament, molts mitjans s'han preguntat quin ha estat el seu secret per haver perdut tant de pes. I és que el cantant, no només va tornar a la vida pública completament renovat i enamorat de Paloma Cuevas, sinó que també és molt més prim.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Arran d'això, recentment, en concret des que va fer el primer concert a Argentina, han estat circulant teories que apunten que el Luis Miguel d'ara es tractaria d'un doble. Un rumor que va ser difós pel periodista Luis Ventura, que va assegurar que no és la primera vegada que el nuvi de Paloma Cuevas recorre als seus dobles perquè el reemplacin en esdeveniments.

Però no, no es tractaria d'un fals Luis Miguel ni de bon tros, és ell, només que amb 20 quilos menys. Què ha fet per aprimar-se d'aquesta manera tan dràstica?

Luis Miguel assegut en un cotxe després de sortir de celebrar la seva festa d'aniversari molt somrient
El secret de Luis Miguel ha vist la llum | Europa Press

La parella de Paloma Cuevas va recórrer a un famós mètode per perdre pes

A mesura que transcorre el temps, els rumors sobre un possible doble del Luis Miguel augmenten. Són molts els que creuen aquesta desgavellada teoria, ja que veuen el nuvi de Paloma Cuevas força diferent. En canvi, d'altres, saben que és el mexicà, però simplement amb uns quants quilos menys.

La qüestió és que aquesta darrera afirmació sembla ser la més encertada. I és que la considerable quantitat de pes que ha perdut durant aquests anys que ha estat absent ha provocat que estigui gairebé irreconeixible.

Aquest canvi dràstic és perquè el Luis Miguel va seguir rigorosament una famosa dieta de Hollywood. Des d'El Hormiguero asseguren que la parella de la Paloma Cuevas els hauria revelat en què consisteix aquest mètode.

Muntatge amb fotos de Luis Miguel, abans i després del seu canvi físic: a la primera donant un concert i a la segona a la preboda del fill de Rosa Clará
El canvi dràstic de Luis Miguel | GTRES, Europa Press, E-Noticies

“La gent no sap fins a quin punt l'obesitat és una malaltia. És inquietant donar aquesta informació i la gent no ho sap. Vaig fer dejunis intermitents de 36 hores; això em va funcionar a mi, però no és recomanable per a tothom”, hauria explicat per al programa.

El Luis Miguel va estar sota la supervisió d'un nutricionista, cosa que va fer que aquesta tècnica fos beneficiosa per a ell i contribuís a la seva salut metabòlica. Tot i això, com ell mateix va explicar, si darrere d'aquest procés no hi ha ajuda professional, podria ser un risc per a la salut.

A més a més, cada cos és diferent, cosa que significa que aquesta dieta no necessàriament s'adapta a les necessitats de cada persona.