Kiko Jiménez i Olga Moreno observen atentament mentre Adara Molinero apareix en un requadre a la cantonada superior dreta.
GENT

Kiko Jiménez dona una notícia sobre Olga Moreno que perjudica molt a Adara Molinero

Adara Molinero es veu esquitxada a l'enfrontament ocorregut entre Kiko Jiménez i l'ex d'Antonio David Flores

Olga Moreno tornava al plató de Supervivientes tres anys després d'alçar-se amb el triomf del reality de Telecinco. L'andalusa, segona expulsada de l'edició All Stars, apareixia davant l'audiència per valorar el seu pas pel concurs. Durant la seva intervenció també va tenir una tensa trobada amb Kiko Jiménez, que la va acusar d'una cosa que no deixava en bon lloc a Adara, una altra de les concursants d'aquesta edició.

El xicot de Sofía Suescun deixava en evidència a Olga Moreno en recriminar-li que s'havia fet la víctima amb l'ajuda d'Adara Molinero. Unes paraules que no van agradar gens a l'ex d'Antonio David Flores.

Moreno, segons el de Jaén, ha aprofitat "moltes situacions per tergiversar-les segons el seu interès i victimitzar-se".

Olga Moreno ha protagonitzat un tens enfrontament amb Kiko Jiménez

"Digues-me un moment en què m'hagi victimitzat", responia Olga immediatament davant aquestes acusacions. Kiko va respondre: "El moment en què et va nominar Abraham i que et va nominar Sofía i tu vas nominar a Sofía també i vas començar a fer-te la víctima parlant amb Adara. Deies que no et senties bé amb cap del grup perquè no eres benvinguda quan acabava de començar el concurs".

"Mentirà, ja estàs mentint, les mentides se't donen molt bé", replicava Olga. Aleshores era la mateixa Adara Molinero qui també reaccionava a les paraules de Kiko. "L'únic que està tergiversant la situació ets tu, estàs aprofitant el moment per atacar-la", responia.

Captura del programa 'Supervivientes' amb el rostre seriós de Kiko Jiménez

Cal recordar que al seu dia Adara i la parella de Kiko Jiménez van ser grans amigues. Tot i això, la relació entre ambdues ara mateix és pràcticament inexistent.

Olga Moreno, a la xerrada mantinguda amb Jorge Javier Vázquez, reconeixia el que més li havia costat del seu pas pel concurs. "La convivència m'ha costat molt, amb la Sofía sobretot. Sofía fa coses molt brutes", revelava.

"Sofía no ha parat de 'targiversar' coses", explicava Moreno. Unes paraules a què Kiko Jiménez no va trigar a corregir amb un "tergiversar".

Adara Molinero s'ha posicionat a favor d'Olga Moreno després d'escoltar Kiko Jiménez

El presentador, aleshores, va voler aclarir si Olga Moreno i el xicot de Sofía Suescun es coneixien. "Sí, és clar, i ha estat a casa meva i t'he tractat bé, oi? Com estàs dient-me això...", deia Olga. Malgrat tot, les seves diferències eren evidents i no han pogut evitar el conflicte.

L'ex d'Antonio David no només ha criticat a Sofía Suescun, sinó que també apuntava a Abraham, un altre dels concursants. "Em sembla un bon noi, però a mi hi ha coses que no m'han agradat", revelava durant la seva intervenció.

Olga Moreno amb cabell castany i llarg, vestida amb una brusa d'estampades, està parlant en un entorn il·luminat amb llums de colors al fons. Captura de 'Supervivientes' el 8 de juliol de 2024

Olga insistia que no li van agradar les crítiques que va rebre acusant-la de palmera. També es va recordar de Bosco, a qui acusava d'"haver-li posat un cranc al costat". Amb tot, el moment més cridaner va ser el protagonitzat per Olga i Kiko Jiménez, una tensió que continuarà fent parlar.

➡️ Gent

Més notícies: