Agnès Marquès somrient amb cabell arrissat i un vestit gris fosc, en un entorn interior amb decoració moderna i una persona desenfocada al fons.
GENT

Agnès Marquès compleix la seva promesa després de l'adeu del ‘Planta Baixa’ a TV3

Agnès Marquès inicia les vacances lluny de Catalunya després que la cadena catalana hagi cancel·lat el seu programa

Agnès Marquès ha tancat una etapa a TV3. La fins ara presentadora del Planta Baixa es va acomiadar la setmana passada del programa després de dues temporades en antena. La decisió de la cadena catalana no ha hagut de ser fàcil, però sens dubte la situació més difícil és per a ella.

Per això, disposada a aclarir la seva ment, la seva ànima i el seu cor, Agnès Marquès ha manifestat la intenció de descansar lluny de tot. La periodista va expressar que les seves vacances serien en un poble petit de França i sola. Unes paraules que ja ha complert.

Té família amb qui compartir experiències, però ella mateixa ha assegurat que necessita estar sola. Avorrir-se, escriure, dormir, descansar i espavilar-se en un país i amb un idioma que no és el seu. No hi ha cap crisi al darrere afirma, sinó unes ganes tremendes d'apagar el soroll mental que ha arrossegat tots aquests mesos.

Fotografia d'Agnès Marquès presentant 'Planta Baixa' a TV3

Agnès Marquès compleix les seves paraules: ja està de vacances a França

Ningú sap la localització escollida per la periodista per començar el seu retir personal. Això sí, ella mateixa s'ha encarregat de confirmar que ja ha començat. De manera subtil, però a bon entenedor poques paraules són suficients.

Així es desprèn d'una imatge que ha publicat a les històries del seu Instagram. A les imatges es pot veure un brick de llet amb etiquetatge en francès. Així mateix, Agnès Marquès ha escrit: “Bon jour”.

Una caixa de llet blava amb text en francès que diu

Per això no hi ha dubte que el merescut descans ja ha començat. Qui sap si, un cop s'acabi, expliqui com ha estat l'experiència.

El cop dur de TV3

La periodista es va mostrar clarament emocionada a l'emissió de l'últim programa. Els comiats mai no són plat de bon gust per a ningú, però quan t'acomiades del que ha estat el teu programa, menys. TV3 ha decidit que l'etapa d'Agnès Marquès s'acaba aquí, almenys fins a nou avís.

En el seu lloc posaran al periodista de Vilaseca Xavier Grasset. Una nova aposta, un nou programa per intentar enganxar l'audiència. Mentrestant, Agnès Marquès continuarà digerint aquest canvi a la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: