Muntatge de Felip VI i Letizia assegut en un sofà amb Leonor de bebé, una imatge de Letizia embarassada i una explosió

GENT

Destapen de qui es va quedar embarassada Letícia abans de donar a llum a Leonor

Dos periodistes asseguren que Letícia es va quedar embarassada anys abans del naixement de Leonor i descobreixen el nom d'aquesta persona

La reina Letícia fa setmanes que no rep un respir i tot arran de la campanya de desprestigi que està duent a terme Jaume del Burgo contra ella en xarxes. Ara, i després que l'empresari i Jaime Peñafiel hagin parlat públicament de la seva maternitat, n'ha sortit una nova informació.

Segons va revelar Isidre Cunill al seu llibre, Letizia Ortiz: una republicana a la cort de Joan Carles, la monarca es va sotmetre a un avortament a Mèxic l'any 1996. En aquell moment, l'experiodista estava cursant un màster en aquest país.

La princesa Leonor amb la seva mare, la Reina Letízia el 12 d'octubre
Letícia es va quedar embarassada anys abans del naixement de Leonor | GTRES

No obstant això, aquesta no va ser l'única dada que va revelar aquest conegut escriptor. A més, no va tenir objeccions a destapar qui era l'altre protagonista d'aquesta història. Tal com va confirmar a la seva obra, Letícia es va quedar embarassada de Luis Miguel Gómez molt abans de donar a llum a Leonor.

Aquest home era redactor en cap del diari Segle 21, actualment conegut com a Públic. Tots dos van coincidir en aquest mitjà de comunicació i, malgrat que ell estava casat i amb dos fills, segons s'ha Revelat, va tenir un afer amb la reina d'Espanya.

Imatge de la reina Letizia a l'estiu
Dos periodistes asseguren que Letizia es va quedar embarassada de Luis Miguel Gómez | Europa Press

A conseqüència d'aquesta relació extramatrimonial, Letícia es va quedar embarassada, procés que va decidir interrompre de manera immediata. Tot i això, aquesta polèmica va acabar afectant el matrimoni de Luis Miguel Gómez.

Tot i això, Isidre Cunill no ha estat l'únic a parlar d'aquesta delicada història. El periodista Joaquín Abad també s'hi ha pronunciat.

Surt a la llum el nom de la persona va deixar embarassada Letícia abans de néixer Leonor

Tal com ha assegurat el periodista Joaquín Abad, el 1996, Letícia va tornar a Madrid després d'haver estat a Mèxic "un any i escaig" estudiant un màster. Va ser en aquest moment, quan reprèn la seva relació amb Jim Russó.

Tot i això, segons explica aquest comunicador, "estant amb Russó, desapareix misteriosament durant una setmana a Mèxic de nou". Va ser en aquest moment quan suposadament s'hauria sotmès al primer avortament. "Les revistes de Mèxic han comentat on va avortar i tot", matisa el comunicador.

Muntatge de fotos de pla curt de David Rocasolano, cosí de la reina Letizia, i Jaume del Burgo; tots dos amb rostre seriós al carrer
Jaime del Burgo i David Rocasolano també han parlat sobre aquest tema | Europa Press, Instagram, @DelBurgoJaime, e-noticies.cat

Però aquesta no seria l'única intervenció d'aquest tipus a què s'hauria sotmès la Letícia. David Rocasolano explica al seu llibre Adéu princesa que, poc abans de comprometre's amb Felip VI, la seva cosina es va sotmetre al segon avortament.

Segons la seva versió, la monarca va anar a la clínica Dator de Madrid després de quedar-se embarassada del seu exnòvio, David Tejera, mentre mantenia una relació amb l'actual rei d'Espanya.

Informació que, tal com ha transcendit, va ser eliminada d'aquesta obra per petició expressa de la senyora Letícia i Felip VI. Per la seva banda, Jaime del Burgo ha confirmat que té en poder seu totes les proves sobre aquest presumpte avortament.

A conseqüència de la suposada relació extramatrimonial que va mantenir amb l'experiodista, l'empresari té en una caixa forta una gran quantitat de dades relacionades amb aquest tema. Entre altres coses, diversos vídeos, objectes i missatges que donarien suport a les seves paraules.

A més, també ha anunciat que està disposat a mostrar tot aquest material al seu pròxim llibre, I res més que la veritat. Autobiografia que publicarà a través de la seva pròpia editorial, ja que així podrà controlar "el procés complet, edició, impressió i distribució".