Muntatge de Julián Contreras parlant, Cayetano Rivera amb una capota rosa i una esquerda al mig
GENT

Per què Cayetano Rivera es nega a reconciliar-se amb Julián Contreras

Després dels darrers moviments mediàtics de Julián Contreras, la seva relació amb Cayetano s'ha trencat per sempre

Fa uns dies va sortir a la llum una inesperada informació relacionada amb el Cayetano Rivera i el Julián Contreras: tots dos han deixat de seguir-se a les xarxes socials. Una dada que, sens dubte, ha deixat al descobert la ruptura total que s'ha produït entre ells.

I encara que, fa uns quants mesos, el Julián va deixar la porta oberta cap a una possible reconciliació entre ell i els seus germans, no ha aconseguit evitar aquesta situació.

Muntatge de Cayetano Rivera en vestit traient la llengua i Julián Contreras somrient amb una camisa de quadres

Segons sembla, el Cayetano Rivera no vol tornar a tenir relació amb el Julián Contreras. I tot a conseqüència dels darrers moviments que el youtuber ha dut a terme a través dels mitjans de comunicació del nostre país.

Durant la seva última entrevista a ¡De Viernes!, el jove va confirmar el distanciament que s'havia produït entre ell i els seus dos germans grans. Cosa que, de segur, no va fer sentir gens bé al torero, ja que des de fa anys ha intentat allunyar-se tant com sigui possible de les polèmiques de la seva família.

Tot i això, durant el concert del cantant Manuel Turizo a Madrid, el Cayetano Rivera no va tenir cap problema a parlar sobre la relació que manté amb la resta dels seus germans:

"Tinc la millor relació que puc tenir amb cadascun. La vida són moltes coses, cadascú ha d'intentar viure tan bé com pugui intentant fer el menor mal possible. Així ens han educat i ens ho han inculcat".

Cayetano Rivera somrient amb vestit negre i corbata blava

Tot i això, i després de tots els dards enverinats del Julián Contreras, el Cayetano Rivera ha decidit tallar en sec. Tant és així que no li ha tremolat el pols a l'hora de deixar de seguir al jove a les xarxes socials. Un unfollow que, més tard, li ha tornat l'influencer.

El motiu pel qual Cayetano Rivera no es vol reconciliar amb Julián Contreras

Malgrat tenir caràcter conciliat i pacífic, tot apunta que el Cayetano Rivera s'ha cansat de l'actitud que ha tingut el Julián Contreras durant aquests anys.

Per això, i després de l'intercanvi de retrets que el Fran Rivera i el jove es van dedicar públicament, l'exmarit de l'Eva ha trencat l'últim llaç que l'unia el seu germà.

Muntatge d'Instagram en què Cayetano Rivera i Julián Contreras no se segueixen

Al principi, el Julián ha assegurat que faria "el possible" per reconduir aquesta delicada situació, i tot "perquè l'afecte segueix estant sempre". Tot i això, tot apunta que aquestes paraules no han estat suficients per al Cayetano Rivera, per això, ha deixat de seguir-lo a Instagram.

Ara, i després de trencar l'únic vincle que encara els unia, els dos fills de la Carmina Ordóñez han seguit amb les vides respectives. Aliè als problemes del seu germà petit, el torero continua endavant amb la seva reeixida carrera professional.

Per part seva, i després d'haver hagut d'abandonar Madrid en ser desnonat, el Julián Contreras s'ha instal·lat amb el seu pare malalt en un poble de Conca. Des d'allà gestiona el seu nou canal de YouTube, amb el qual pretén convertir-se en un famós influencer.

La intenció del germà del Cayetano Rivera és guanyar-se la vida gràcies a aquesta coneguda plataforma de vídeos. A través dels seus directes, el jove ofereix als seus subscriptors "bones històries" i "entrevistes interessants".

➡️ Gent

Més notícies: