Muntatge d'un primer pla de Cayetano Rivera amb rostre neutre i una imatge al costat d'una persona gran

GENT

Cayetano Rivera visita una residència després de les acusacions de Fran Rivera

Cayetano Rivera té un gest bonic amb els interns d'una residència segoviana i aconsegueix augmentar la seva popularitat

El Cayetano Rivera ha reaparegut públicament per fer una visita sorpresa als interns del centre residencial de la localitat segoviana de Mozoncillo. Gest que s'ha produït després de les dures acusacions que va fer el seu germà Fran Rivera sobre els seus dots per a la tauromàquia.

El mes d'agost passat, el Cayetano va patir un aparatós accident dins la plaça de toros de Socuéllamos, Ciudad Real. Tant és així que el torero va haver de ser intervingut d'urgència.

Cayetano Rivera amb americana i Fran Rivera amb jaqueta seriosos
Fran Rivera va assegurar que Cayetano és molt maldestre amb els toros | GTRES

Tot i això, tan sols un mes després, el Fran Rivera no va tenir cap problema a pronunciar-se sobre aquest tema davant els mitjans de comunicació. Moment en què va assegurar que al Cayetano Rivera "l'agafen molts els toros perquè és molt maldestre".

D'aquesta manera, el primogènit de la Carmina Ordoñez va deixar al descobert la possible mala fama que té el seu germà dins la tauromàquia. Tot i això, gràcies a l'últim gest que ha tingut amb els ancians de l'esmentada residència, la seva popularitat ha augmentat de forma considerable.

Cayetano Rivera amb rostre somrient torejant en la plaça de toros de València
Cayetano Rivera visita una residència de gent gran després de la seva darrera correguda de toros | Europa Press

Aquest diumenge, 7 d'abril, el Cayetano Rivera s'ha traslladat fins a Mozoncillo per participar en un espectacle taurí organitzat en aquesta localitat de Segòvia. Tot i això, i després de triomfar dins de l'arena, el torero ha deixat al descobert el costat més humà de la seva professió.

Només acabar amb la feina, el germà del Fran i diversos membres de la seva quadrilla han acceptat la invitació proposada per Fermaq Maquinaria Hortícola. Aquest home, a través del Fernando Martín, i la Fundació Las Eras, els ha demanat que visitessin el centre residencial de Mozoncillo. Una cosa a la qual no s'ha negat cap.

Cayetano Rivera treu a la llum el seu costat més solidari i visita la residència de gent gran Mozoncillo

Després de tallar dues orelles i una cua, i desmentir així les paraules del Fran Rivera sobre la seva "poca traça" dins de l'arena, el Cayetano Rivera ha tingut un bonic gest amb els ancians d'aquest municipi.

Aprofitant la seva estada, el torero i part de la seva quadrilla no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de fer una visita als interns del centre residencial de Mozoncillo.

Cayetano Rivera amb rostre neutre vestit de torero amb uns avis amb fotos seves
Cayetano Rivera visita la gent gran del centre residencial de Mozoncillo | Terapia Ocupacional Las Eras

Durant la seva trobada, els residents van poder compartir una estona al costat del Cayetano Rivera, que en tot moment es va mostrar molt proper amb ells. A més, aquest mediàtic torero va voler fer-los un regal molt especial.

Tal com ha transcendit, el torero els va fer entrega d'unes fotografies seves que, de segur, conservaran en un lloc segur. D'aquesta manera, el germà del Fran Rivera ha deixat al descobert el seu costat més humà i solidari.

Una visita que s'ha produït sis mesos després que el marit de la Lourdes Montes deixés, volent o sense voler, molt afectada la popularitat del Cayetano. El 20 de setembre passat, i després de l'agafada que va patir el torero a la plaça de toros de Socuéllamos, no va tenir cap problema a pronunciar-se al respecte:

"Al Cayetano li ha trencat el toro el canell sencer i li han posat 8 claus i tres plaques". En aquest moment, el Fran ha assegurat que al Cayetano Rivera "l'agafen molts els toros perquè és molt maldestre, molt fluix". Unes paraules que no li van haver de fer sentir gens bé a l'exmarit de l'Eva González.

Per la seva banda, i a conseqüència d'aquest aparatós accident, l'afectat va anunciar a través de les xarxes socials que necessitaria sis setmanes per recuperar-se completament.

➡️ Gent

Més notícies: