Primer pla de Carmen Borrego mirant a càmera amb el rostre seriós

Carmen Borrego ha deixat clar per què està ajudant María Teresa Campos

Carmen Borrego ha explicat el motiu que s'amaga darrere d'aquesta decisió important

Carmen Borrego s'ha pronunciat públicament per aclarir, d'una vegada per totes, el motiu principal pel qual està ajudant la seva mare. Avui dia, tant ella com la seva germana estan molt centrades en les cures de María Teresa.

Fa uns dies, Terelu Campos va concedir la seva última i polèmica entrevista per a Lecturas. No va tenir cap problema a parlar sobre el delicat estat de salut de la seva progenitora.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu parla de la seva mare a la seva última entrevista | GTRES, E-Noticies

"Quan la meva mare arriba a casa, seu al meu costat, recolzo el seu cap a la meva espatlla i s'adorm. En aquell moment sento un remolí d'emocions, ploro sense que se n'adoni".

A més, la germana de Carmen Borrego va assegurar que "aquesta malaltia no només s'emporta el malalt, sinó també els que estan al seu costat". "No sabem on ens portarà aquest procés", va afegir tot seguit.

Unes paraules que han estat molt qüestionades. Segons diverses persones, totes dues van demanar que no es parlés de la seva mare i ara són elles les que estarien guanyant diners a costa de la malaltia de María Teresa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Unes acusacions que, com es podia esperar, no li van semblar gens bé a Terelu. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de respondre públicament a través del seu blog de Lecturas: “Estic farta!”.

Ara, Carmen Borrego ha estat l'última a pronunciar-s'hi. Després de totes les crítiques que ha rebut la seva germana, la televisiva ha confessat el motiu pel qual totes dues estan ajudant tant la seva mare. I ho ha fet durant una de les darreres emissions d'Así es la vida.

Carmen Borrego confessa per què està ajudant la seva mare: "El que ens toca és donar"

Carmen Borrego s'ha pronunciat a Así és la vida sobre algunes de les últimes polèmiques que s'han generat al voltant de la seva família. A més de ser criticades per parlar de María Teresa públicament, les germanes han estat molt qüestionades per la suposada decisió que han pres.

Segons han confirmat algunes persones, totes dues haurien optat per limitar gairebé completament les visites que rep la seva mare. Cosa que, segons han explicat, no seria certa.

Terelu ha deixat clar al seu blog que, "quan hem pres alguna decisió sobre això, és perquè sabem que la meva mare no en gaudiria". Tot i això, Carmen Borrego ha estat més explícita.

Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco
Carmen Borrego desmenteix un dels últims rumors sobre la seva mare | Mediaset

"Ni jo ni Terelu prohibim l'entrada a ningú. L'únic que fem és seguir els passos que ens diuen els metges. Ells diuen que les visites no li venen bé perquè l'alteren", ha assegurat durant la seva intervenció a Así es la vida.

A més, Carmen Borrego ha volgut afegir que mai no “faran res en contra d'ella”. “Sempre parlem amb respecte i afecte. La nostra prioritat, a la vida de la meva germana i meva, es diu María Teresa Campos”.

Ha estat en aquest moment quan la tieta d'Alejandra Rubio ha explicat el motiu principal pel qual estan ajudant María Teresa en tot el possible.

Després d'aclarir que estan passant per una situació “molt complicada”, Carmen Borrego ha assegurat que, “en aquests moments, el que ens toca és donar”. "Hem rebut molt d'ella i ara li ho hem de tornar".

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
Les filles de María Teresa ja estan preparant el seu homenatge | Europa Press

De fet, les germanes volen homenatjar la figura de la seva mare com cal.

Per això, ja han posat fil a l'agulla pels preparatius del programa especial que Telecinco està organitzant en honor a la seva mare.

Tal com ha transcendit, aquest format, produït per Cuarzo, està previst que s'emeti la tardor que ve. A més, ja se sap que Carmen Borrego serà la directora, mentre que Terelu es convertirà en la seva mestra de cerimònies.