Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023

Kiko Hernández explica per què no volia dir que estava enamorat de Fran Antón

Kiko Hernández no entén la repercussió que té la seva boda amb Fran Antón

Kiko Hernández ha fet servir les seves xarxes socials per publicar un vídeo que està generant molta controvèrsia. El col·laborador no entén que tothom parli de la seva relació amb Fran Antón i ha rebut força crítiques per mostrar el seu descontentament. La seva intenció era explicar per què no va explicar abans que estava enamorat, però gran part del públic no ho ha entès.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández assegura que no ha intentat mai amagar-se de res ni de ningú, l'únic que ha fet ha estat protegir-se tant a ell com a Fran, que no està acostumat a sortir als mitjans i mai no ha volgut ser famós. El problema és que el públic no ho ha entès, ja que Hernández viu i ha viscut d'investigar la vida dels altres.

“Això és un escàndol, un escàndol que va acabar mostrant la meva vida i la meva felicitat. Si ho vaig amagar va ser per protegir, a més, cadascú explica el que vol quan li dona la gana i li ve de gust. I el que és més important, la nostra felicitat està per sobre de tot i tots”, escriu Kiko.

Kiko ha explicat que no va fer públic el seu amor per Fran Antón perquè no volia perjudicar la relació. El col·laborador ha demostrat que no vol amagar-se, doncs ara més que mai publica contingut a les seves xarxes.

Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Hernández i el seu amic, Fran Antón
Kiko Hernández està molt enamorat de Fran Antón | España Diario

Kiko Hernández perd el suport del públic

Kiko Hernández coneix millor que ningú com funcionen els mitjans, per això sap que amagar-se no serviria de res. Des d'un primer moment ha compartit fotos i vídeos amb Fran Antón i al principi rebia molts aplaudiments. El problema és que el públic no ha entès que ara mostri el seu descontentament i vulgui protegir el seu xicot.

Primer pla de Kiko Hernández enfadat
Kiko Hernández és lluny de Telecinco | Mediaset

“Has viscut de criticar i ficar-te amb tothom. Vens de Sálvame, on els escrúpols i la bona educació us ho deixàveu a casa”, li diu un usuari. “Ara pren de la teva medicina i a aguantar tot allò que et diguin, que per això ets un personatge públic”.

Hernández ha compartit molts moments de la seva futura boda amb Fran Antón, que se celebrarà al setembre. Això vol dir que no està jugant a despistar, només desitja protegir Fran, però els seus detractors no ho han entès.