Primeríssim primer pla d'Alejandra Rubio mirant a càmera

Alejandra Rubio fa un pas més amb Daniel Sancho i confirma l'últim rumor

Alejandra Rubio ha ofert una informació que dona suport a Daniel Sancho

Alejandra Rubio té en poder seu molta informació sobre el cas més esgarrifós del moment. Estem referint-nos al de Daniel Sancho, que s'ha declarat culpable de l'assassinat d'Edwin Arrieta. La jove ha donat moltes dades desconegudes sobre la situació i això és perquè manté certa amistat amb persones del cercle del presumpte autor.

Alejandra Rubio, precisament per l'enllaç amb l'entorn, ara ha pogut confirmar allò que es rumorejava. Ha revelat una informació que dona suport a la teoria que la víctima tenia comportaments que “desquadraven” el jove i els seus amics.

Alejandra Rubio descobreix el rumor sobre la víctima

Alejandra Rubio es va quedar perplexa, com tothom, en conèixer que el fill de Rodolfo Sancho havia confessat haver matat i desmembrat el seu amic. Ràpidament, va trucar als seus contactes per obtenir informació de primera mà. Informació que ha anat oferint al programa Así es la vida, on col·labora, gràcies a la vinculació que té amb amics del noi.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Des d'aleshores està seguint el cas amb interès i, per això, ha descobert que Daniel tindria raó quan va posar en dubte Arrieta. El noi, després de confessar el crim, va assenyalar que ell havia estat víctima del difunt: “Soc culpable, però jo era el seu ostatge”.

“Em tenia com a ostatge. Era una gàbia de vidre, però era una gàbia. Em va fer destruir la relació amb la meva xicota i m'ha obligat a fer coses que mai no hauria fet”.

Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut
Alejandra Rubio ho va sentir revelar el calvari que li havia fet passar Arrieta | Redes sociales

Doncs bé, Alejandra Rubio ha comprovat que aquest plantejament del jove, que ja és a la presó, ha estat corroborat en certa manera. A l'espai Espejo Público s'ha revelat que al si de la investigació s'han descobert missatges amenaçadors de la víctima a Sancho. Han explicat el següent: “L'havia amenaçat de mostrar fotografies comprometedores d'ell si trencava la relació”.

“Però és que, a més, als xats que han recuperat del telèfon de Daniel, també s'ha descobert alguna cosa més. Es llegeix Edwin amenaçant de matar-lo si decidia trencar definitivament”.

Alejandra Rubio dona suport a Daniel confirmant la darrera especulació

Alejandra Rubio ara ha donat una nova dada que qüestiona encara més el comportament d'Arrieta. De fet, dona la raó a l'especulació que indicava que el noi i la seva colla 'sospitaven' de l'actitud del metge.

Exactament, Rubio ha explicat a Así és la vida que “tots els amics de Dani coneixen Edwin. I és que era comú que ell viatgés a Madrid per passar-hi uns dies i com a escala a altres viatges. Aleshores, anaven amb ell a alguns llocs de la ciutat a la nit, fins i tot se n'anaven a menjar”.

“Sembla que tots dos s'havien conegut per Instagram a través de temes de menjar. I és que era habitual que Sancho contestés els seus seguidors”.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'
Alejandra Rubio ha revelat detalls que qüestionen la víctima | Mediaset

A més, hi ha afegit: “L'última cosa que sabien d'Arrieta és que era a Marbella. Dani no els diu que se'n va a Tailàndia amb ell, simplement que se'n va sol a fer esport. Tots pensaven que el cirurgià seguia a Marbella perquè el seu destí estiuenc era Roma, per això, els impacta saber que tots dos eren a la mateixa illa tailandesa”.

Alejandra en aquest punt és quan ha donat la informació que confirma el rumor esmentat. Ha exposat: “Els seus amics em diuen una cosa clau per a mi i és que Sancho manifesta a alguns que hi ha coses del colombià que no li quadren. Era una persona que no només volia invertir en els negocis d'ell, sinó en altres d'amics comuns”.

“Llavors, els cridava l'atenció que el cirurgià de sobte sentís tant d'interès per ser aquí i per invertir diners. Fins i tot, es volia mudar a Espanya i volia comprar una casa per muntar-hi una clínica. I per això Dani els explica que no sabia en quin pla anava aquell”.