Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre de sorpresa al plató de 'Fiesta'

Alejandra Rubio dona una informació clau sobre els amics de Daniel Sancho

Alejandra Rubio ha donat tots els detalls

Una vegada més, Alejandra Rubio s'ha tornat a fer ressò del cas de Daniel Sancho. Fa uns dies, la filla de Terelu Campos va assegurar que era coneguda de l'entorn proper al jove i, per això, tenia informació de segona mà sobre la situació d'aquest últim.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alejandra Rubio va deixar ben clar que no era amiga personal de Sancho, sinó que tenia contacte amb el seu cercle d'amics.

Ara, ha pogut tornar a parlar amb els amics de l'acusat, que li han proporcionat més detalls clau sobre aquesta situació. La 'influencer' ha compartit a Así es la vida el que aquests li van transmetre, a més de revelar un detall impactant relacionat amb ells.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'
Alejandra Rubio s'ha tornat a posar en contacte amb els amics de Daniel Sancho | Mediaset

Alejandra Rubio revela el que van fer els amics de Daniel Sancho

Ahir, Alejandra Rubio va tornar a seure al programa en què col·labora habitualment per explicar detalladament què va parlar amb els amics de Daniel Sancho.

Segons Alejandra Rubio, el cercle d'amistats de l'acusat es troba a Eivissa, junts i donant-se suport en aquest moment difícil que estan travessant.

“Estan fatal. Per a ells ha estat un revés enorme, no s'ho esperaven. Hi ha molts que tenen molts dubtes respecte al cas”, va afirmar Alejandra Rubio.

Captura de pantalla d''Así es la vida' on es mostra Alejandra Rubio donant l'última hora del cas de Daniel Sancho
Alejandra Rubio ha confirmat que l'entorn de l'acusat està devastat | Mediaset

Encara més, tal com va explicar Alejandra Rubio, un d'ells, el millor amic de Daniel Sancho, va rebre una trucada del xef ahir, justament abans del “trasllat” a la presó.

No només aquest individu, que és com un germà per al jove, es va poder posar en contacte amb ell, sinó també la resta del grup. “Van poder acomiadar-se'n”, va confirmar Alejandra Rubio.

De manera que el jove ja s'hauria acomiadat del seu cercle més proper abans de ser reclòs del món exterior.

D'altra banda, Alejandra Rubio va transmetre al programa quina és ara la gran preocupació del grup d'amics de l'acusat. “La veritat és que tenen força por de la situació que pugui viure allà a la presó, com pot portar ell aquest tema… Aleshores, estan una mica espantats”, va revelar.