Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos, traïda: fa un pas amb Carmen Borrego que afectarà la seva mare

Terelu Campos i la seva germana han pres cartes a l'assumpte

Terelu Campos i Carmen Borrego han fet un important pas que podria arribar a afectar molt la seva mare. I és que, acaben de prendre cartes a l'assumpte contra la persona de confiança de María Teresa Campos.

Avui dia, aquest mediàtic clan està passant per un delicat moment. Per això, fa uns quants mesos, les dues col·laboradores de televisió van decidir explicar tota la veritat sobre l'estat de salut de la seva mare.

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
La salut de Maria Teresa ha empitjorat a conseqüència de la seva edat | Europa Press

Tal com va assegurar Terelu Campos al seu moment, Teresa Campos ha començat a patir un "deteriorament cognitiu molt important" als 82 anys. Però el que veritablement va encendre totes les alarmes van ser les dures declaracions de Carmen Borrego. "Arribarà un moment en què no ens conegui", va assegurar durant la seva última entrevista per a Sálvame.

Des d'aleshores, i en un intent per alterar Maria Teresa tan poc com sigui possible, aquesta coneguda família ha optat per no explicar-li alguns dels problemes que, actualment, els envolten.

Ara, ha sortit a la llum l'última decisió que han pres Terelu Campos i Carmen Borrego en relació amb Gustavo Guillermo, el xòfer de la mare i la mà dreta. I és que, després de la seva darrera traïció, les germanes ha decidit tallar tots els lligams amb ell.

Terelu Campos i la seva germana trenquen la seva relació amb Gustavo, el xofer

Terelu Campos i la seva germana han pres una dura decisió contra Gustavo Guillermo després d'assabentar-se de l'última traïció que han rebut de part seva.

Durant anys, el xofer de Maria Teresa ha estat un més dins del clan Campos. Tant és així que, el desembre del 2022, no van dubtar a fer pinya al seu voltant.

En aquell moment, a Kiko Hernández no li va tremolar la veu a l'hora d'assegurar que Gustavo era "el talp" d'aquesta família mediàtica. Tot i això, Terelu Campos i la seva germana no van dubtar a defensar-lo públicament.

Des de llavors, s'ha sabut poc del xofer de Maria Teresa. Però ara, el seu nom s'ha tornat a col·locar sobre la palestra després de sortir a la llum la seva darrera i dolorosa traïció.

Muntatge en primer pla d'Aurelio Manzano seriós i Gustavo Guillero amb rostre neutre
Aurelio Manzano revela la darrera traïció de Gustavo a les Camps | GTRES, Europa Press, E-Noticies

Fa uns dies, Yusan Acha, director de ¡Que tiempo tan feliz!, va parlar al programa Así es la vida sobre el delicat estat de salut de la matriarca de les Campos:

"Té un deteriorament cognitiu important i viu dia a dia. Ella està bé, és a casa seva, tinc la sort de poder anar-la a veure. Ella és feliç a estones, està apartada de tot".

Unes declaracions que van sorprendre molt Terelu Campos i Carmen Borrego. I és que, des de fa un temps, totes dues van prendre la decisió de limitar les visites que rep la mare. Tant és així que, actualment, només els membres de la seva família poden veure la presentadora amb regularitat.

Ara, Aurelio Manzano ha revelat Fiesta quina és la decisió que han pres les germanes amb el xòfer, ja que, segons sembla, ell hi té molt a veure.

Tal com ha assegurat el col·laborador, a Terelu Campos ia la seva germana li va semblar estrany que la Yusan parlés de la salut de María Teresa després de mesos sense veure-la.

Per això, Aurelio ha volgut compartir amb els espectadors de Telecinco la reveladora conversa que Borrego va mantenir amb el conductor de la família:

Terelu Campos i Carmen Borrego serioses al plató de 'Sálvame'
Les germanes prenen una important decisió | Mediaset

"Carmen diu a Gustavo: 'Que estrany això de Yusan, perquè fa com dos anys que no veu la mare'. Aleshores, Gustavo li respon: 'no, és clar que l'ha vist. Ell ha vingut a casa perquè jo l'he portat'".

Com calia esperar, a la germana de Terelu Campos no li va asseure gens bé aquesta resposta, ja que és una decisió que havia d'haver consultat prèviament amb elles.

Per això, tal com ha revelat Manzano, les filles de Teresa Campos han optat per distanciar-se'n. I és que Gustavo no només s'ha saltat les normes de la família, sinó que, a més, ha traït la seva confiança.