Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos revela en quina situació es troba després d'haver explicat la veritat

Terelu Campos està molt cansada de totes les crítiques que ha rebut

Terelu Campos ja s'ha cansat de totes les crítiques que ha rebut els últims dies. Per això, no ha dubtat a revelar quina és la situació en què es troba, després d'haver explicat tota la veritat sobre l'estat de salut de la seva mare.

Fa uns mesos, la presentadora de televisió va assegurar al plató de Sálvame que María Teresa Campos havia començat a patir un "deteriorament cognitiu important". En aquell moment, tant ella com la seva germana van demanar que es respectés, tant com sigui possible, la figura de la comunicadora.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Terelu Campos i Carmen Borrego van demanar respecte per a la seva mare | GTRES

Sembla que la intenció de Terelu Campos i la seva germana era apartar la mare del focus mediàtic pel seu benestar. Tot i això, des d'aleshores, han estat diverses les ocasions en què les germanes han parlat públicament sobre aquest delicat tema.

Ara bé, sens dubte, les últimes declaracions de la mare d'Alejandra Rubio per a Lecturas han estat la gota que ha fet vessar el got. Després de publicar aquesta entrevista, diverses persones han atacat durament la televisiva.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Molta gent considera que tant Terelu Campos com la seva germana no estan sent conseqüents amb la decisió que van prendre fa mesos. Segons aquestes persones, totes dues van demanar que no es parlés de la seva mare i, en canvi, són elles qui estarien guanyant diners a costa de la malaltia de Teresa.

Una afirmació que ha aconseguit que la presentadora de Sálvame salti pels aires. Per això, ha volgut dedicar el seu darrer blog de Lecturas a respondre totes aquelles persones que han fet aquesta dura acusació.

Terelu Campos parla de la delicada situació per la qual està passant: "Estic farta"

Terelu Campos ha utilitzat l'última entrada del seu blog, Lo que nunca conté, per parlar sobre la seva darrera i polèmica entrevista per a Lecturas. Després de la publicació, no ha parat de rebre tota mena de crítiques.

Molts consideren que tant ella com Carmen Borrego estan aprofitant la malaltia de la seva mare per guanyar diners. Una acusació que no ha agradat gens a la filla gran de María Teresa Campos:

Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'
Terelu Campos respon, molt enfadada, totes les crítiques que ha rebut | Europa Press

"Em crida l'atenció que hi hagi algunes persones i companys del mitjà que els sorprengui que parli de la meva mare. Resulta que hi ha moltes persones que, durant tot aquest temps, s'han permès el luxe de parlar-ne sense coneixement. Tanmateix, les úniques que ho podem fer amb coneixement som jutjades per això”.

Ha estat en aquest moment quan Terelu Campos ha assegurat que està "molt farta" de tota aquesta situació. "No hi ha dia que no hagi de llegir confidencials difamant-nos a Carmen i mi. No només això, sinó que es permeten el luxe de dir com hem de cuidar la nostra mare".

Per això, després de compartir el seu malestar, la presentadora de Telecinco ha deixat clar que ni ella ni la seva germana han prohibit "res a ningú". "Tots els que en parleu, heu vist la meva mare o sabeu com es troba? No crec que ningú ho sàpiga millor que nosaltres", ha qüestionat a continuació.

Terelu Campos ha confirmat que totes les decisions que han pres els darrers mesos han estat pel benestar de la seva progenitora. A més, ha confessat que, per gran o petita que sigui, María Teresa encara té "alguna capacitat de decisió".

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu Campos només vol el millor per a la seva mare | GTRES, E-Noticies

També ha volgut deixar clar que, “moltes vegades”, ella és qui diu que no. "Quan hem pres alguna decisió sobre això, és perquè sabem que la meva mare no en gaudiria", ha matisat la televisiva.

A més, ha assegurat que "totes les persones que la facin feliç" són benvingudes a casa seva. "No prohibiríem mai res a ningú que la faci feliç a ella", ha assegurat Terelu Campos.

Tot i això, tant ella com la seva germana prefereixen que les persones que "estimen de veritat" María Teresa, la recordin "amb el sentit de l'humor que té i amb la seva immensa solidaritat".