Muntatge d'Isa Pantoja seriosa amb els cabells recollits, Alberto Isla somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava i un emoji trist
GENT

Isa Pantoja torna a enfonsar-se: així ha reaccionat Alberto Isla, pare del seu fill

Isa Pantoja es queda de nou sola i Alberto Isla es converteix en el seu màxim suport en un dia molt especial per a ella

Isa Pantoja va viure el cap de setmana passat un dels seus dies més especials. El fill que va tenir amb Alberto Isla va fer la seva Primera Comunió mitjançant una cerimònia on no hi va haver rastre de cap membre de la família Pantoja.

A conseqüència, Isa va tornar a enfonsar-se una vegada més després de comprovar, decebuda, com la seva família la va tornar a deixar sola. Qui sí que va estar al seu costat va ser Alberto Isla, que va reaccionar acompanyant-la en un dia tan especial i dolorós alhora.

Alberto Isla es converteix en l'únic suport d'Isa Pantoja en un moment molt especial

Fa anys que la relació entre Isa Pantoja i Alberto Isla va arribar al final. Tot i això, malgrat les polèmiques que van protagonitzar, mantenen una relació cordial pel fill que tenen en comú. Va ser precisament Albertito qui els va tornar a ajuntar el cap de setmana passat amb motiu de la celebració de la seva Primera Comunió.

Un esdeveniment molt especial per a Isa, que no va poder comptar amb la companyia de la família. L'únic suport amb què va comptar la col·laboradora va ser amb el d'Alberto, que sí que va celebrar amb la seva ex aquest esdeveniment tan feliç.

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós

María Patiño ha estat l'encarregada de treure a la llum aquesta informació al seu perfil de la xarxa social X. "Em diuen, m'expliquen que ahir es va celebrar la comunió del fill d'Isa Pantoja, ni rastre de cap Pantoja", comença dient. "Això sí, el pare de la criatura, Alberto Isla, va acompanyar el seu fill amb tota la seva família", va afegir.

Encara que no és la primera vegada que cap membre acompanya Isa en un esdeveniment, per a la col·laboradora resulta molt dolorós. Sobretot per Albertito, que sempre ha mostrat un gran afecte per la família materna.

Primer pla d'Alberto Isla amb gorra i amb la cara enfadada

Amb qui sí que va poder comptar el petit va ser amb el seu pare i amb la família d'aquest. Alberto va deixar de banda el passat amb Isa per celebrar amb ella el dia tan especial per al fill que tenen en comú.

Fa sis anys que els seus camins es van separar, però han sabut trampejar les diferències pel bé d'Alberto. De fet, Isla també manté una excel·lent relació amb Asraf, a qui va donar suport després del seu pas per Supervivientes. "Tinc la sort de comptar amb l'ajuda d'Alberto per poder continuar donant suport a Asraf", va agrair Isa públicament.

Ara, el seu ex torna a demostrar-li que pot comptar amb ell en un moment tan especial per al fill que comparteixen.

El motiu pel qual Isa Pantoja no va estar amb la seva família a la comunió del seu fill

Si hi ha una cosa que li dol especialment a Isa, és el seu fill. La col·laboradora sempre ha tractat que Albertito tingui relació amb la 'tonadillera', però Isabel Pantoja fa temps que no el veu. Si resulta cridaner que no estigués a la seva Primera Comunió, més ho va ser quan tampoc va assistir al seu bateig.

"Em dol això que li han fet al meu fill. M'han fallat, necessitava sentir-me acompanyada", va declarar en una entrevista per a Semana. El bateig va tenir lloc quan el nen tenia 4 anys, i la col·laboradora va assegurar que el nen va sentir l'absència de la família.

Primer pla d'Isabel Pantoja a la presentació de 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'

Ara, un altre cop, Isabel Pantoja ha deixat sola la seva filla i, sobretot, el seu net. No obstant això, hi ha dues versions diferents que assenyalen el motiu que va portar la 'tonadillera' a no assistir-hi.

Así es la vida va abordar l'assumpte i Carmen Borrego va posar èmfasi en el dolor que va sentir Isa davant el desvergonyiment de la seva mare. Tanmateix, per a Almudena del Pozo, Chabelita no tindria cap decepció, ja que ella mateixa no va convidar la seva mare a la comunió.

"Isa Pantoja no considera que hi hagi cap desvergonyiment perquè la seva mare no estava convidada", va afirmar. A més, ha afegit que, malgrat les absències, tant per a Isa com per a Alberto ha estat un dia "molt feliç".

➡️ Gent

Més notícies: