Muntatge de Julián Muñoz amb boina i ulleres de sol, Dulce Delapiedra seria mirant de banda i un emoji de sorpresa

GENT

Dulce Delapiedra fa una confessió dura sobre el seu passat que perjudica Julián Muñoz

Dulce Delapiedra trencar el silenci de nou per parlar de les seqüeles que li han quedat després de l'etapa a Marbella

Després d'una llarga temporada allunyada del focus mediàtic, Dulce Delapiedra ha trencat el silenci a través d'una nova exclusiva. Aquella que va ser la mà dreta d'Isabel Pantoja ha parlat, entre altres coses, de la mala situació personal i econòmica per la qual està passant.

Tot i això, el que veritablement ha cridat l'atenció han estat les seves declaracions relacionades amb el moment en què van començar els seus complicats problemes de salut mental. Una confessió que ha acabat esquitxant el mateix Julián Muñoz.

Muntatge de Dulce Delapiedra seriosa amb ulleres de sol i els cabells recollits i Julián Muñoz seriós amb uns papers a la mà i una màscara a la barbeta

Tal com ha confessat la mateixa Dulce Delapiedra a Lecturas, fa gairebé 20 anys que pateix depressió. Situació que es va generar quan es va mudar a Marbella amb la 'tonadillera' i l'exalcalde de la ciutat de la Costa del Sol:

“Tinc una depressió crònica des de 2005, des de Marbella. Estic en tractament… Molt malament”. Aquest problema, unit a la seva complicada situació econòmica, ha acabat afectant la seva salut mental: “M'ha matat”.

Dulce Delapiedra torna a posar sobre la palestra Julián Muñoz: “Tinc depressió crònica des de Marbella”

No hi ha cap dubte que Dulce Delapiedra no guarda un bon record de la seva etapa a Marbella. Tant és així que ara no ha tingut objeccions a assegurar que, des que s'hi va mudar amb Isabel i Julián Muñoz, la seva salut mental s'ha vist greument afectada.

Una cosa que Luis Pliego, propietari de la revista esmentada, ha confirmat durant la seva última intervenció a TardeAR. Segons el comunicador, la mainadera d'Isa Pantoja culpa dels seus problemes la seva estada a aquesta ciutat i allò que va passar en aquell moment.

“Dulce Delapiedra situa el moment de la seva salut mental a l'etapa de Marbella. A partir d'aquí, té traumes que l'han portada on és ara”.

Captura de Dulce Delapiedra durant una de les seves entrevistes a Telecinco

I malgrat que ara ha evitat esmentar Julián Muñoz, aquesta no és la primera vegada que parla dels presumptes problemes que va tenir amb ell durant la seva relació amb la Pantoja.

A finals de juny de 2016, i després de ser expulsada de Supervivientes, Dulce Delapiedra va concedir una entrevista incendiària al mitjà de comunicació esmentat. Hi va parlar de com va patir durant la seva estada a Marbella per culpa de l'exalcalde d'aquesta ciutat.

Després d'aclarir que no va mantenir mai una relació amb Julián Muñoz, la treballadora d'Isabel va relatar detalladament com es portava de malament l'expolític amb ella. Una situació que va provocar que, des de llavors, estigui “amb tractament psiquiàtric”:

“No vaig tenir cap relació amb Julián Muñoz, és molt més dolorós d'allò que la gent es pensa. Va passar a Marbella, aquesta persona va començar a «molestar-me» diàriament. Isabel no hi era i ell utilitzava el poder perquè jo cedís, havia de desaparèixer de la casa”.

Julián Muñoz i Isabel Pantoja durant el seu festeig

Tot i que ella va utilitzar termes més forts durant la seva entrevista, Dulce Delapiedra no va tenir cap problema a revelar com va ser de difícil conviure amb ell durant aquest temps.

“No estava còmoda i encara menys amb aquesta situació. Li demanava respecte per Isabel sempre que s'acostava, però s'ho saltava a la torera. Havia d'haver actuat, però per evitar un escàndol més gran vaig callar”, són les paraules textuals que va utilitzar aquesta treballadora en aquell moment.

Arran d'aquesta etapa dolorosa, i per la seva delicada situació econòmica, a Dulce Delapiedra li ha passat pel cap, més d'una vegada, acabar amb el seu patiment. Una cosa que no ha tingut objeccions a deixar al descobert a través de la seva última exclusiva:

“Estic a les últimes. Fixa't com estic que avui mateix voldria anar-me'n amb la meva mare de la meva ànima.[…]Avui mateix donava la vida per anar-hi”. A més, a l'exmainadera d'Isa Pantoja no li ha tremolat la veu a l'hora de confessar que ha arribat a prendre “pastilles per deixar de viure”.

➡️ Gent

Més notícies: