Muntatge d'Alexia Rivas de perfil amb una samarreta de tirants, Finito de Córdoba seriós en vestit negre i corbata blava i uns interrogants vermells

GENT

Alexia Rivas revela com es troba Finito de Córdoba després dels nous problemes

Després d'una conversa amb l'entorn de Finito de Córdoba, Alexia Rivas sap quin és l'estat actual del torero

Des que va sortir a la llum l'amistat de Finito de Córdoba i Ana Herminia, tots dos han esdevingut dos dels protagonistes principals de la premsa social espanyola. Situació que ha provocat un cert malestar al torero.

Tant és així que, després de l'última intervenció pública de la parella d'Ángel Cristo, Alexia Rivas ha revelat com es troba actualment el marit d'Arantxa del Sol. Segons ha assegurat la periodista, el torero ho està passant molt malament amb tot allò que se n'està dient.

Primer pla d'Alexia Rivas mirant a càmera somrient

Aquest dimarts, 14 de maig, el programa Vamos a ver ha dedicat part de la seva emissió a comentar la darrera intervenció d'Ana Herminia a El canal de Ricky de YouTube.

Com era d'esperar, durant la xerrada, aquesta dona ha tornat a parlar sobre tot l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquest tema. I encara que ha assegurat que està molt cansada i que es vol allunyar del focus mediàtic, un familiar de Finito de Córdoba no ha pogut evitar saltar pels aires.

Arantxa del Sol i Finito de Córdoba junts posant sobre una paret blanca contents i vestits formalment

Tal com ha assegurat Alexia Rivas, ha tingut l'oportunitat de parlar amb Lucía, la filla d'Arantxa del Sol. Conversa en què la jove ha deixat al descobert com està afectant aquesta situació la seva família.

“Que ens deixi d'utilitzar per fer-se la víctima perquè està fent moltíssim mal. A sobre es fa la víctima utilitzant-nos a nosaltres”, ha assegurat, deixant al descobert com ho està passant de malament el seu pare, Finito de Córdoba.

Alexia Rivas parla amb la filla de Finito de Córdoba

Després de l'última entrevista d'Ana Herminia al canal de YouTube esmentat, Alexia Rivas ha tingut l'oportunitat de parlar amb la filla d'Arantxa del Sol. Motiu pel qual coneix de primera mà com està vivint Finito de Córdoba aquest tema polèmic.

Segons ha confirmat la comunicadora, la família al complet ho està passant molt malament amb aquesta situació. Tant és així que Lucía no ha tingut objeccions a deixar al descobert el seu desig més gran:

“Que ens deixi d'utilitzar per fer-se la víctima perquè està fent molt de mal”. A més, la filla de Finito de Córdoba ha volgut aclarir quina és la veritable relació que mantenen amb Ana Herminia.

Captura de 'Vamos a ver' amb Alexia Rivas de perfil amb una mà al braç i les imatges del casament d'Ana Herminia amb Ángel Cristo a 'Supervivientes'

“Jo la vaig conèixer en uns toros i em va fer dos petons. La pròxima vegada que la vaig veure va ser en un plató”, ha assegurat a Alexia Rivas. Per això, no entén per què Ana Herminia ha d'“utilitzar-los” a ella i al seu germà per “fer-se la víctima”.

“Em va dir: «Estic cansada que digui que li fan mal aquests nens perquè no la coneixem de res»”, ha recordat la periodista durant l'última emissió de Vamos a Ver.

Captura de 'Vamos a ver' amb una imatge d''El canal de Ricky' amb ell assegut amb cascos i Ana Herminia parlant amb un mirall al darrere

Unes declaracions que han vist la llum només unes hores després que l'actual xicota d'Ángel Crist hagi acceptat participar en el canal de YouTube de Ricky.

Durant la seva intervenció, Ana Herminia ha assegurat que està molt cansada de l'enrenou que s'ha generat al voltant de l'amistat que va mantenir en el passat amb Finito de Córdoba. Tant és així que, segons ha assegurat en aquest directe, no anirà més a plató a defensar la seva parella perquè buscarà “ajuda psicològica”.

Unes paraules que no han acabat de convèncer Alexia Rivas. “És la primera vegada que veig una persona dir que es vol allunyar del focus mediàtic, fent un directe davant de tothom”, ha sentenciat la col·laboradora de televisió.

➡️ Gent

Més notícies: