Muntatge d'Anna Simón amb una foto de la seva filla i del seu xicot
GENT

Així és la vida d'Anna Simon: la parella va treballar a Antena 3 i el nom de la filla

La discreta vida personal d'Anna Simon després de deixar 'Zapeando' i abans de presentar el nou programa de TV3

Davant la imminent estrena d'El tros a TV3, tots els ulls estan posats en la seva presentadora, Anna Simon. Després de participar en programes com Zapeando, Tonterías las justas o El Hormiguero, Anna Simon torna a televisió per presentar el nou reality de TV3.

Tot i els seus èxits professionals, Anna Simon també té una vida personal molt bonica que comparteix amb la seva parella i el seu nadó.

Anna Simon: de desaparèixer de Zapeando al seu retorn a TV3

Nascuda a Mollet del Vallès, la periodista i presentadora de televisió ha participat en multitud de programes de televisió. Després de passar per programes com Tonterías las justas, Tu cara me suena o Me resbala, el 2014, Anna Simon fitxava per Zapeando, a La Sexta.

Anna Simon va participar en el programa de Dani Mateo fins al 2020, quan va sortir del programa. La seva sortida va ser força estranya, ja que ni ella ni la cadena van donar explicacions sobre la seva marxa i, d'un dia per l'altre, va deixar d'aparèixer a la capçalera.

Dos anys després, el febrer del 2022, Anna Simon anunciava per les seves xarxes socials que estava esperant el seu primer fill. Ho feia amb una publicació en què apareixia en un avançat estat de gestació. Poc temps després, el 29 d'abril del 2022, Anna Simon donava a llum la seva filla Aina, que acaba de fer dos anys.

Aina és fruit de la relació amb l'estilista Lucho Soriano. Anna i Lucho es van conèixer entre 2012 i 2013, quan la periodista participava a Tu cara me suena, programa on Lucho treballava com a perruquer.

Tot i això, tant Anna Simon com el seu noi han portat la seva relació en la màxima intimitat, ja que en deu anys cap dels dos ha publicat una foto junts.

De fet, a les xarxes socials d'Anna Simon, podem veure fotografies de la catalana amb la seva filla, però sense la seva parella.

Després de la seva marxa de Zapeando, el desembre de 2023, Anna Simon tornava a treballar a la televisió. Ho feia amb els humoristes Carles Xuriguera i Fel Faixedas, presentant l'onzena gala de la Grossa de Cap d'Any a TV3.

Ara, Anna Simon presentarà El tros amb el youtuber mallorquí Miquel Montoro i la pagesa Marina Pifarré.

➡️ Gent

Més notícies: