Muntatge en primer pla de Rocío Jurado i Antonio David Flores seriosos

GENT

Antonio David Flores descobreix el pastís i apunta contra l'herència de Rocío Jurado

Antonio David Flores assegura que la seva exdona té embargat el sou de 'Bake Off'. Diners que ja no formaran part de l'herència que li va deixar 'La más grande'

Antonio David Flores torna a esclatar contra Rocío Carrasco a través del seu canal de YouTube. Durant un dels seus últims directes dins d'aquesta plataforma, el youtuber ha tret a la llum nous draps bruts de la seva exdona. Però en aquest cas estan directament relacionats amb l'herència de 'La más grande'.

Tal com ha assegurat ell mateix, la mare dels seus fills té embargat tots els diners que està guanyant per la seva participació en Bake Off: Famosos al Horno. Quantitat que no podrà engreixar encara més el patrimoni que li va deixar Rocío Jurado.

Muntatge amb Antonio David Flores amb rostre neutre amb gorra i caçadora i Rocío Jurado somrient amb un vestit blau
Antonio David assegura que la filla de Rocío Jurado té embargat el sou | e-noticies.cat, Europa Press

Segons Antonio David Flores, el motiu d'aquest embargament no seria cap altre que tots els deutes a què ha de fer front. Entre les quals hi ha els 13 200 € que deu al seu fill pels retards de la pensió d'aliments.

Una informació de què ja s'han fet ressò les xarxes socials. "Rocío Carrasco, embargada, perd tot el sou que ha cobrat a Bake Off: Famosos al Horno", ha informat un usuari de X. "Això és el «Karma» que és molt savi", ha afegit a continuació.

A més, aquest internauta també ha compartit una notícia en què es pot veure una petició que va fer la dona de Fidel Albiac el 2019. Tal com es pot llegir en aquesta publicació, l'empresària "demana l'embargament dels diners que Antonio David Flores guanyi a GH VIP 7".

L'hereva universal de 'La más grande' va fer aquesta petició davant la justícia per intentar que el seu exmarit li pagués a ella "els endarreriments que li deuria de la pensió".

Antonio David Flores destapa a YouTube què està passant amb l'herència de Rocío Jurado

Durant el seu últim directe a YouTube, Antonio David Flores ha volgut enviar-li una altra indirecta a la seva exdona. Atac que està directament relacionat amb el seu sou dins d'aquest format:

"T'ho dic perquè no sé si ja t'haurà arribat, el sou que estàs cobrant te l'han embargat persones a les quals deus diners també. Perquè ho sàpigues". Diners que ja no formaran part de l'herència que li va deixar 'La más grande'.

Plànol curt de Rocío Carrasco plorant al plató de 'Bake Off'
L'herència de Rocío Jurado es veu afectada per l'embargament de la seva filla | RTVE

A més, Antonio David Flores també ha decidit esclatar contra la cadena pública. Tant és així que el youtuber no ha tingut objeccions a demanar a RTVE que posi fi definitivament a aquest conegut talent culinari de La 1.

"No estan arribant els objectius que tenien signats per contracte.[…]El programa costa sis milions d'euros que els estem pagant tots", va sentenciar el youtuber.

Després d'assegurar que Rocío Carrasco té embargat el sou que està guanyant a Bake Off: Famosos al Horno, els usuaris de les xarxes s'han volgut pronunciar sobre això.

Captura de pantalla d'un vídeo del canal de YouTube d'Antonio David Flores on apareix ell amb cara seriosa mentre parla de Mediaset i Borja Prado
Antonio David Flores va rebre una demanda d'embargament el 2019 | Mediaset

Un d'ells ha assegurat que “el «Karma» és molt savi” i, a més, ha mostrat una notícia de fa quatre anys. L'any 2019, Antonio David Flores va entrar a la casa de GH VIP 7, moment que la seva exdona va aprofitar per demanar judicialment que li embarguessin el sou.

Per això, ara aquest internauta s'alegra que aquesta situació hagi fet un gir de 180 graus. Tanmateix, n'hi ha que han optat per sortir en defensa de l'hereva universal de 'La más grande'.

"No entenc com podeu odiar tant una persona que personalment no us ha fet res, de fet, ni us coneix. Si creus en el «Karma», ves amb compte perquè no és de bona persona el que estàs fent".

➡️ Gent

Més notícies: