Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores Carrasco
GENT

David Flores torna a ser notícia gràcies a l'última mentida de Rocío Carrasco

Un jutge ha tornat a donar la raó a David Flores després d'adonar-se que les proves presentades per Rocío Carrasco no s'ajusten a la realitat

David Flores Carrasco torna a convertir-se en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum un nou episodi de la seva batalla legal contra la seva mare. Segons ha transcendit, l'Audiència Provincial de Madrid confirma la condemna imposada a Rocío Carrasco, ja que considera que les raons que va exposar per no pagar-li la pensió no són suficients.

A finals de juliol, un jutge penal va dictar sentència a favor del jove en relació amb la demanda que va interposar contra la seva progenitora el maig de 2021. Aquell any, Antonio David Flores i el seu fill es van personar en seu judicial per denunciar la seva exdona pel presumpte impagament de la seva pensió.

Finalment, i després del judici pertinent, Rocío Carrasco va ser condemnada a pagar al seu fill David Flores la quantitat de 13.200 € pels retards de la pensió d'aliments. A més, també es va haver d'enfrontar a una multa extra de 900 €.

Antonio David Flores arribant al jutjat Penal de Madrid amb el seu fill David Flores Carrasco per al judici contra Rocío Carrasco per un presumpte delicte d'“abandonament de família”, a 28 de juny de 2023, a Madrid
David Flores Carrasco va interposar una denúncia contra la seva mare pel presumpte impagament de la seva pensió | Europa Press

Tanmateix, lluny de donar-se per vençuda, l'hereva universal de 'La más grande' va decidir recórrer aquesta sentència davant l'Audiència Provincial de Madrid. Ara, cinc mesos després, aquest organisme judicial ja s'hi ha pronunciat, però tot apunta que la dona de Fidel Albiac no ha rebut bones notícies.

Segons ha pogut saber el Periódico de España, la secció sisena d'aquesta institució ha ratificat la condemna imposada al juliol pel jutge Penal número 13 de Madrid.

Decisió que ha pres després de rebutjar els motius pels quals, segons Rocío Carrasco, des de l'any 2018 ha estat sense pagar els 200 € mensuals de la pensió del seu fill.

L'Audiència Provincial de Madrid dona la raó a David Flores: torna a condemnar Rocío Carrasco

Després de perdre la batalla legal del mes de juliol passat, Rocío Carrasco va decidir recórrer aquesta sentència davant l'Audiència Provincial de Madrid. Tot i això, les coses no han sortit com ella esperava.

Durant el judici, la mare de David Flores va al·legar que l'impagament de la pensió es va produir després d'una vulneració de la tutela judicial efectiva. A més, ha assegurat que se li va denegar presentar "diversos mitjans de prova, que considerava necessàries i pertinents per a l'esclariment dels fets".

Muntatge amb Rocío Carrasco mirant de banda seriosa i David Flores Carrasco seriós al carrer
Rocío Carrasco torna a perdre davant la justícia contra David Flores Carrasco | e-noticies.cat

Tot i això, la gran carta de Rocío Carrasco estava directament relacionada amb els seus problemes amb Hisenda. Tal com va assegurar l'empresària, no podia fer front a aquesta pensió d'aliments per tenir els comptes embargats per l'Agència Tributària.

Gràcies a la sentència a què ha tingut accés el Periódico de España, amb data del 13 de desembre passat, hem pogut conèixer el desenllaç d'aquesta nova batalla legal.

Pel que fa als suposats problemes econòmics de Rocío Carrasco, en aquest document s'assegura que és un tema que no s'ajusta del tot a la realitat. Després d'analitzar la situació, el jutge ha confirmat que l'empresària "disposava de prou béns per fer front a la pensió d'aliments".

Captura de 'Mañaneros' amb un primer pla de Rocío Carrasco amb ulleres el 18 de setembre de 2023
Rocío Carrasco encara pot recórrer la sentència davant del Tribunal Suprem | RTVE

A més, ha puntualitzat que, si no estava d'acord amb la quantitat acordada, podria haver sol·licitat una modificació de les mesures. Però de cap de les maneres deixar d'atendre les necessitats del seu fill, David Flores Carrasco.

Després de rebutjar totes les excuses de Rocío Carrasco, l'Audiència Provincial de Madrid ha rebutjat el recurs. D'aquesta manera, ha ratificat la condemna imposada pel jutge penal el mes de juliol passat.

Ara bé, malgrat aquesta nova derrota judicial, a la mare de David Flores encara li queda una opció: recórrer aquesta sentència davant el Tribunal Suprem.