Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores somrient, Rocío Carrasco plorant i un mall d'un jutge

GENT

Antonio David Flores destapa la veritat sobre la demanda contra Rocío Carrasco

Antonio David Flores torna al seu canal de YouTube i comparteix quina serà la seva estratègia de cara al pròxim enfrontament legal contra la seva exdona

Antonio David Flores ha tornat al seu canal de YouTube amb un nou directe. Moment en què ha revelat tota la veritat sobre la demanda que va interposar contra Rocío Carrasco.

Durant la darrera emissió de Bake Off: Famosos al horno, l'hereva universal de 'La más grande' va tornar a fer una nova reflexió sobre la seva vida més personal. Aquell dia, l'empresària no va tenir inconvenients a assegurar que li “agradaria canviar el passat” amb allò que sap “en el present”.

Un nou revés que la concursant va voler dedicar a Antonio David Flores. Però com era d'esperar, el youtuber no es quedaria amb els braços plegats. A través d'un nou directe, l'excol·laborador de televisió ha volgut enviar un nou missatge a la mare dels seus dos fills grans.

Muntatge de primer pla amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores
Antonio David assegura que pensa fer servir les paraules de la seva exdona en contra seva | e-noticies.cat, Mediaset

Després d'escoltar totes les declaracions que va fer aquell dia Rocío Carrasco, el youtuber no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer a la seva exdona una petició inesperada.

Antonio David Flores ha convidat l'empresària a continuar parlant perquè la seva intenció és fer servir aquestes paraules durant el seu pròxim judici.

“És interessant que tot això es quedi gravat perquè quan arribi el moment ho faré servir davant de la justícia. O sigui que és força interessant tot això que estàs explicant”, va exposar.

Antonio David Flores destapa la veritat sobre la demanda contra Rocío Carrasco

A més d'assegurar que pensa utilitzar totes aquestes declaracions de Rocío durant el seu pròxim enfrontament legal, Antonio David Flores ha aprofitat l'ocasió per enviar un altre missatge contundent.

En aquesta ocasió, el youtuber ha volgut expressa públicament una queixa sobre aquest programa de TVE. “A veure si per a la pròxima li feu aquestes mateixes preguntes, però amb algú que estigui darrere i que també li faci veure la realitat que veuen tots els espanyols”.

D'una altra banda, Antonio David Flores ha lamentat públicament que a totes les intervencions de la seva primera exdona hagin de sortir ell i els seus fills a la palestra.

Captura de pantalla d'un vídeo del canal de YouTube d'Antonio David Flores on apareix ell amb cara seriosa mentre parla de Mediaset i Borja Prado
Antonio David torna a esclatar contra Carrasco a YouTube | Mediaset

“No sé per què, però sempre hem de ser-hi presents i fins i tot quan està fent bescuits”, ha assegurat. "Em cridava poderosament l'atenció que TVE també s'hi presti sota un guió més que evident", ha afegit a continuació.

Però lluny d'acabar aquí, Antonio David Flores ha volgut enviar un altre dard enverinat a l'hereva de Rocío Jurado relacionat amb el seu sou dins aquest format.

“T'ho dic perquè no sé si t'haurà arribat ja, el sou que estàs cobrant te l'han embargat persones a qui també els deus diners. Perquè ho sàpigues”, va dir.

Finalment, Antonio David Flores ha desitjat davant de tots els seus subscriptors del seu canal de YouTube que RTVE posi fi una vegada per totes a aquest conegut talent culinari. I tot després d'adonar-se que “no estan arribant els objectius que tenien signats per contracte”.

Fotografia grupal dels concursants de Bake Off: Famosos al forn a La 1
Antonio David Flores demana públicament que cancel·lin el programa | RTVE

Tal com ha recordat el youtuber, Bake Off: Famosos al horno havia pactat arribar setmanalment “al milió d'espectadors”. Una xifra que no han aconseguit assolir.

Per això, i perquè el programa costa sis milions d'euros que els estem pagant tots, Antonio David Flores considera que és hora que la cadena posi alguna solució.

“Com que no han arribat als objectius, a veure si s'adonen que el que estan fent és un malbaratament de diners i avancen el programa, acaben de fer els pastissos i se'n van a casa”, va relatar.

Abans d'acomiadar-se dels seus subscriptors, Antonio David Flores ha volgut enviar una nova indirecta a Rocío Carrasco. “Marxarem aviat perquè demà cal aixecar-se aviat i cal portar els nens a l'escola. Jo faig de pare i de mare”, ha sentenciat.