Muntatge de Meghan Markel amb el príncep Harry i una icona d'un diari amb tres exclamacions

GENT

Meghan Markle comunica una notícia que augmenta els rumors sobre el príncep Enric

La dona d'Enric d'Anglaterra ha fet un pas important que fa que creixin els rumors encara més

Meghan Markle ha tornat a la primera línia informativa. Després de la seva sonada absència en la trobada que el príncep Enric va tenir la setmana passada amb el seu pare, de la duquessa de Sussex tothom parla de nou. Poques hores després que el web de la parella canviés la seva imatge corporativa, ara Markle sorprèn amb una informació que deixa en evidència el seu marit.

Meghan Markle i Enric d'Anglaterra van reaparèixer junts aquest dimecres uns dies després de conèixer la malaltia que pateix el rei Carles. La duquessa de Sussex va decidir no acompanyar el seu marit en el viatge exprés a Anglaterra, fet que va ser molt comentat. La parella ha presidit al Canadà el desè aniversari dels jocs Invictus, un esdeveniment esportiu solidari fundat pel fill menor del monarca anglès.

Meghan Markle emprèn un nou projecte en solitari

Aquesta ha estat una setmana de molts canvis a la vida dels ducs que van escollir Sant Valentí per tornar a l'esfera pública. A més, van llançar fa pocs dies la seva nova marca, Sussex.com, en un nou intent per redefinir la seva imatge després de la prohibició de la reina Elisabet II d'usar el terme 'SussexRoyal'.

La parella manté el seu afany per trobar el seu lloc al món mediàtic a través de la creació de contingut digital per a plataformes. És per això que Meghan Markle va anunciar també aquesta setmana que tindrà un nou pòdcast. La nord-americana deixa enrere el seu acord frustrat amb el gegant de l'streaming Spotify i continuarà endavant amb Lemonada Media.

Meghan tornarà a distribuir el seu antic pòdcast a les xarxes a partir de la pròxima primavera, de manera que els seus clients puguin accedir a aquests enregistraments. També hi haurà una nova sèrie original de pòdcast, que de moment no tenen títol, i que presentarà la nora de Carles III.

"Estic orgullosa de poder compartir ara que m'uneixo al brillant equip de Lemonada per continuar amb el meu amor pel podcasting", ha assegurat Markle en un comunicat. "Donar suport a una empresa fundada per dones amb una llista de pòdcast que conviden a la reflexió i són molt entretinguts és una forma fantàstica de començar el 2024". Eren les paraules de la duquessa de Sussex amb què donava a conèixer el seu nou camí professional al món audiovisual.

Meghan comunicava la notícia des del seu nou web on apareix amb el seu marit. Sense esmentar la família reial britànica, la cunyada de Kate Middleton es mostrava molt "orgullosa" de continuar publicant aquest tipus de gravacions en àudio.

La dona del príncep Enric serà presentadora de pòdcast

La directora executiva de Lemonada, per part seva, ha explicat el que per a la seva empresa significa treballar amb Meghan Markle. "El talent de Meghan com a presentadora, com a creadora i com a conversadora no té comparació", ha declarat. A més, han subratllat que estan "molt impressionats" per l'"esperit col·laboratiu, la visió clara i el profund desig de provocar compassió i crear comunitat" de Meghan Markle en aquesta feina.

Imatge de Meghan Markle posant somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava
Meghan Markle ha sorprès tothom amb el seu nou projecte en solitari | GTRES

Queda lluny la faceta d'actriu de la nord-americana en una superproducció de Hollywood. De moment, la parella compartirà "actualitzacions personals de la parella" des de la sseva nova pàgina, Sussex.com. Un web on fan ús de títol reial, cosa que podria donar lloc a queixes per part del palau de Buckingham.

➡️ Gent

Més notícies: