Muntatge de Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Antonio David Flores mirant-se amb expressions de serietat i felicitat, Antonio vestit de carrer, Rocío de gala, i Fidel d'estiu
GENT

El patrimoni de Fidel Albiac i Rocío Carrasco indigna Antonio David Flores

A través del seu canal de YouTube, Antonio David Flores va analitzar amb els seus moderadors la veritable situació econòmica de Fidel Albiac i la seva dona

Fidel Albiac i Rocío Carrasco aconsegueixen indignar Antonio David Flores després de sortir a la llum quin és el seu patrimoni. Moment que es va produir fa gairebé tres mesos durant un dels seus directes a YouTube.

El passat 19 d'octubre, l'exguardia civil va tornar a aquesta plataforma per analitzar juntament amb tots els seus subscriptors la veritable situació financera que estaria passant el matrimoni. I ho va fer a través d'un directe que va titular “Arruïnats? Rocío Carrasco i Fidel Albiac”.

Aquella nit, el youtuber va començar la seva emissió amb una pregunta compromesa: “Està la Rocío Carrasco descapitalitzant? És a dir, no té solvència econòmica?”. Qüestió que ell mateix es va encarregar de resoldre durant les tres hores següents.

Muntatge amb el rostre de Fidel Albiac i Rocío Carrasco somrient
Fidel Albiac i Rocío Carrasco es van convertir en els protagonistes del directe | GTRES, e-noticies.cat

Tal com va recordar l'Antonio David Flores, durant els dies posteriors, havien sortit a la llum una sèrie de notícies, “provocades o no”, relacionades amb aquest delicat tema. Segons ell, “cabria la teoria que probablement Fidel Albiac i Rocío Carrasco no tinguin liquiditat”.

Moment en què no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de parlar sobre diversos temes relacionats amb el patrimoni de la parella. Entre altres coses, la dubtosa i polèmica venda de les joies de Rocío Jurado o el robatori que va patir el matrimoni a casa seva.

Antonio David analitza el patrimoni de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Tal com va recordar l'Antonio David, uns dies abans va sortir publicada una notícia sobre aquesta suposada venda de joies. En aquell moment es va parlar que Fidel Albiac i Rocío Carrasco podrien haver dut a terme aquesta operació “a través d'un contacte”.

Suposadament, era una influencer que estava movent la venda d'aquestes joies per “aquest món”. Una influencer que, a causa de la relació que manté amb el matrimoni, segons el youtuber, podria ser Sofia Suescun.

Hores després, va ser la pròpia empresària la que va desmentir rotundament aquesta informació. Un gest que va deixar totalment sorprès el seu exmarit, ja que, segons ell, Rocío no acostuma a actuar així.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube assegut en una cadira amb un micròfon el 8 d'octubre de 2023
Antonio David Flores posa en dubte la solvència econòmica de Fidel Albiac i Rocío Carrasco | YouTube, Antonio David Flores

Va ser en aquest moment quan l'Antonio David Flores va voler sembrar el dubte sobre les possibles i veritables intencions de la dona de Fidel Albiac. “Està realment arruïnada Rocío Carrasco o ens vol fer veure que està arruïnada?”.

“Té pagaments pendents per fer i està intentant fer veure que no disposa de liquiditat?”, va deixar anar a continuació el youtuber. D'aquesta manera, va poder posar sobre la taula el suposat impagament de la pensió del seu fill David.

En relació amb les darreres batalles legals de Rocío Carrasco, el youtuber també va fer una important matisació. Després de recordar que la seva exdona havia tornat a demandar-se contra Kiko Matamoros, va confirmar que portava sis derrotes i més de 200.000 euros a costes judicials:

“Més de 200.000 euros a costes judicials, ja són diners. Per això han passat aquestes notícies. Com la venda de les joies o la venda de L'Administrador, l'únic bé material que li quedava de l'herència de la Rocío Jurado”.

L'Antonio David Flores va especular amb la possibilitat que la dona de Fidel Albiac es desfés d'aquests béns per resoldre un possible problema econòmic. D'aquesta manera, i segons va deixar entreveure el youtuber, la Rocío Carrasco hauria pogut fer front a tots els seus suposats deutes.

A més, també va dedicar part del seu directe a opinar sobre les fonts d'ingressos de les que disposa el matrimoni. Entre elles hi ha el museu de Rocío Jurado a Chipiona, pel qual aquesta localitat li abona uns 30.000 euros anuals.

Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà
Antonio David repassa les diferents fonts d'ingressos del matrimoni | Europa Press

“Una altra font d'ingressos o de pèrdues és, per exemple, el musical que està fent Rocío Carrasco, basant-se en l'explotació de la imatge de la seva mare”, va afegir Antonio David.

Una reveladora afirmació la va fer després de donar una ullada a la seva pàgina web. Tal com va poder comprovar, per al concert de Bilbao estava cancel·lada la venda d'entrades des d'internet.

A més, segons va revelar, la dona de Fidel Albiac no va aconseguir vendre ni la meitat de les entrades per a la funció que, dies després, oferirien a Burgos. Tot i els seus irresistibles descomptes.